10.01.2019

Tüm çocuklar, Pette için Forum Mersin'e davetli!

Mersin ve çevre illerin alışveriş ve eğlence merkezi Forum Mersin, 12 Ocak Cumartesi günü tüm çocukları “Kerem Eser ile Pette Yollarda” isimli çocuk tiyatrosuna davet ediyor. PTT'nin tarihini ve yaptığı çalışmaları eğlenceli bir dille aktaran oyun, çocukların ücretsiz katılımına açık olarak gerçekleştirilecek.

Sunduğu keyifli ve kaliteli alışveriş deneyiminin yanı sıra çocuklara özel birbirinden eğlenceli etkinliklere de imza atan Forum Mersin, bu kez “Kerem Eser ile Pette Yollarda” isimli çocuk tiyatrosuna ev sahipliği yapacak. 12 Ocak 2019 Cumartesi günü saat 14.00 ve 16.00'da olmak üzere iki kez sahnelenecek bu keyifli gösteri, temel konusu arkadaşlık olan bir hikaye çerçevesinde, miniklere eğlenceli ve kaliteli zaman geçirme imkanı sunacak.

Çocukların tiyatroyla buluşmalarını ve güzel sanatlara ilgi duymalarını sağlamak, kültürel gelişimlerine katkıda bulunmak üzere bir sosyal sorumluluk projesi olarak hayata geçirilen Pette Çocuk Tiyatrosu'nun ilk oyununda PTT A.Ş.'nin sevimli karakteri Pette'nin yanında ekranlardan tanınan Kerem Eser de renkli bir hikaye eşliğinde rol alıyor.  “Pette Yollarda” isimli oyun çocuklara PTT'ni tarihini ve yaptığı çalışmaları tiyatro oyunuyla anlatıyor. Ücretsiz gerçekleştirilecek “Kerem Eser ile Pette Yollarda”yı izlemek ve Pette'yle tanışmak isteyen tüm çocuklar, Forum Mersin'a davetli!

www.forummersin.com