25.01.2019

Tüm çocuklar Forum Erzurum Lego Festivali'ne davetli!

Sunduğu alışveriş ve eğlence fırsatlarının yanı sıra çocuklara yönelik etkinliklerle de dikkat çeken Forum Erzurum'un yarıyıl tatiline özel gerçekleştirdiği Lego Festivali tüm hızıyla devam ediyor!

Erzurum ve çevre illerin buluşma noktası Forum Erzurum, yarıyıl tatilinde minik misafirlerini Lego Festivaliyle sevindirdi. 3 Şubat 2019'a dek devam edecek festivale yoğun ilgi gösteren çocuklar, Lego'nun büyülü dünyasının kapılarını Forum Erzurum'da aralıyor.

Etkinlik süresince her gün saat 12.00 – 19.00 arasında gerçekleştirilen Lego Festivali, pek çok keyifli aktiviteyi bir arada sunuyor. Katılımcı çocukların kendi tasarımlarını hazırlayabilmeleri için kurulan atölye alanları ve Lego karakteriyle fotoğraf çektirebilecekleri özel köşelerin yanı sıra dev Lego heykelleriyle süslü etkinlik, renkli görüntülere sahne oluyor. Yaratıcılığı geliştiren özel oyunlara katılma fırsatı yakalayan çocuklar tatilin tadını bu eğitici aktiviteyle çıkarıyor.

Forum Erzurum'da gerçekleştirilen Lego festivaline tüm çocuklar davetli!