Haberler / Morhipo.com Basın Bültenleri
11.09.2018

Trençkotları doğru kombinlemenin yolları

Yaz sıcakları yerini yağmurlu havalara bırakıyorken, trençkotların tadını çıkarma vakti geldi demektir. Morhipo MAG ekibi, smart casual bir görünüm için tüm zamanların en ideal parçası olan trençkotları daha modern bir tarzda taşımanın yollarını paylaşıyor.

Hava durumu haberleri önümüzdeki haftadan itibaren yağışların başlayacağını duyuruyorken, stilimizi de yağmura adapte etmeliyiz. Yağmurlu havaların vazgeçilmez parçası tabii ki trençkotlar! Morhipo MAG ekibi bu kurtarıcı parçayı en iyi şekilde kombinlemenin ipuçlarını veriyor.

Vücut yapısına göre trençkot seçimi
Öncelikle trençkotu mükemmel şekilde taşıyabilmek için vücudumuzla orantılı olmasına dikkat etmek gerekiyor. Çok dar ya da fazla oversize olması rahatsız edici olabilir. Bu nedenle, omuzlara geniş gelmeyen ve çok uzun olmayan modeller tercih edilmeli.  Özellikle minyon bir vücut yapısına sahip olanlar en uzun haliyle dizlere kadar gelen modelleri kullanmalı.

Geniş omuzlu ya da büyük göğüslü olanların göğüs bölgesinde çift kumaş olan trençkotlardan uzak durması gerekiyor. Çünkü bu modeller üst gövdeyi daha büyük ya da geniş gösteriyor.

Kemeri doğru kullanmak işin püf noktası
Jean pantolon ve tişört ikilisiyle kombin yapmak isteyenler cool görünümlerini tamamlamak için trençkotlarının kemerlerini önlerinde gevşek bir biçimde düğümlemeli.  Elbiseyi tercih edenler ise bu kez kemerlerini arkadan bağlamalı. Bu şekilde elbiseyi biraz daha öne çıkarmak mümkün.

Dikkat çeken parçanın trençkot olması isteniyorsa küçük siyah bir elbise ve şık stilettolarla kombin tamamlanabilir. Bu kombinde kemeri sıkıca bağlamak gerekiyor.

Bejin ötesine geçin!
Trençkot denince akla ünlü bej tasarımlar geliyor. Bu sezon biraz daha cesur olup lacivert, bordo ve pastel tonlardaki diğer renklere şans verilmeli. Sokak stili yıldızları biraz daha çarpıcı bir görünüm için trençkotu giymek yerine omuzlarına atıyorlar. Farklı ve yaratıcı kullanım şekilleri stil sahibi bir hava katıyor.

Trençkot smart casual stili yansıtsa da doğru kominlemeyle geceleri de trençkot giymek mümkün. Özellikle dantel elbiselerin üstüne bir çift topukluyla beraber harika bir görünüm sağlanabilir. Dikkat edilmesi gereken tek şey ise trençkotun kumaşı.

Esra Şavkın / 0212 219 29 71 – 0537 858 85 49 - esras@marjinal.com.tr

Morhipo.com hakkında
Türkiye'de ilk kez yeni sezon ürünleri ve çok avantajlı kampanyaları bir araya getiren morhipo.com, her zevke ve bütçeye uygun zengin ürün çeşitliliği, yüksek indirim oranları ve hızlı teslimat ayrıcalıklarıyla alışveriş dünyasında fark yaratıyor, “Koşulsuz Müşteri Mutluluğu” anlayışıyla hareket eden Morhipo.com 3D Secure gibi güvenlik sistemlerinin yanı sıra internet üzerindeki işlemleri şifreleyerek tüketicilerin gizliliğini maksimum seviyeye çıkaran Full SSL teknolojisi ile üyelerine güvenli alışveriş keyfi yaşatıyor. Yeni Sezon bölümünde mağazalarla aynı zamanda yüz binlerce sezon ürününü üyelerine sunan morhipo.com, Özel İndirim Kulübü bölümünde ise her gün yüzde 90'a varan indirimler uygulayarak kaçırılmayacak kampanyaları üyeleriyle buluşturuyor. www.morhipo.com

Morhipo.com
Türkiye’de ilk kez yeni sezon ürünleri ve çok avantajlı kampanyaları bir araya getiren morhipo.com, her zevke ve bütçeye uygun zengin ürün çeşitliliği, çok yüksek indirim oranları ve hızlı teslimat ayrıcalıklarıyla alışveriş dünyasında fark yaratıyor. Yeni Sezon bölümünde mağazalarla aynı zamanda binlerce sezon ürününü üyelerine sunan morhipo.com, Özel İndirim Kulübü bölümünde ise her gün yüzde 90’a varan indirimler uygulayarak kaçırılmayacak kampanyaları üyeleriyle buluşturuyor. ‘Koşulsuz Müşteri Mutluluğu’ anlayışıyla üyelerine güvenli bir alışveriş keyfi yaşatan morhipo.com, müşterilerinin talebi halinde bir ay süreyle koşulsuz iade kabul ediyor ve kargo ücretini üstleniyor.