16.10.2017

Trabzon'da yıldızlar geçidi

Trabzonluların buluşma noktası Forum Trabzon'da gerçekleştirilen Forum Fashion Week etkinlikleri, yıldızlar geçidine dönüştü. Ünlü modeller Irmak Atuk ve Ece Begüm Yücetan podyumda, Sinan Akçıl mini konseriyle sahnede boy gösterdi. Neslihan Yargıcı, Cemil İpekçi ve Şenay Akay ise Cem Özer'in sunumuyla en şık Trabzonluyu seçti.

Forum Trabzon, Forum Fashion Week kapsamında bir dizi renkli etkinliğe ev sahipliği yaptı. 14 Ekim Cumartesi günü gerçekleştirilen defilede ünlü modeller Irmak Atuk ve Ece Begüm Yücetan podyuma çıkarak markaların yeni sezon koleksiyonlarından oluşan bir moda şov gerçekleştirdi. Defilenin ardından “Yüzyılın Aşkı”, “Tabi Tabi” ve “Şarttır” gibi şarkılarıyla milyonların sevgisini kazanan Sinan Akçıl, verdiği mini konserde hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Trabzon'un “En Şık”ları Zehra Yılmaz, Tuğba Ural ve Selinay Atalar oldu.
15 Ekim Pazar günü ise yine Forum Trabzon'da moda dünyasının ünlü isimlerinden Neslihan Yargıcı, Cemil İpekçi ve Şenay Akay'ın jüri koltuğunda oturduğu “En Şık Kim?” yarışması gerçekleştirildi. Cem Özer'in renkli sunumuyla seçilen ilk üç kişi, Zehra Yılmaz, Tuğba Ural ve Selinay Atalar sürpriz hediyeler kazandı.