Haberler / TÜSİAD Basın Bültenleri
21.03.2018

Teknoloji Ödülleri'ne başvurular uzatıldı.
Son tarih 28 Mayıs!

TÜBİTAK, TTGV ve TÜSİAD tarafından Türkiye'nin teknoloji geliştiren ülkeler arasında yer almasının sağlanması, yenilikçi ürün ve teknolojilerin teşvik edilmesi amacıyla 13. kez düzenlenen Teknoloji Ödülleri'ne başvurular, yoğun talep üzerine 28 Mayıs 2018 tarihine kadar uzatıldı.
Ödüllere yenilikçi ürün/süreç geliştirme ve iyileştirme çalışması olan firmalar başvurabiliyor.

Yarışmaya başvurmak isteyen kuruluşların http://teknoloji.org.tr/basvuru-ve-degerlendirme/basvuru-formu adresine girerek online başvuru formunu doldurmaları gerekiyor. Teknoloji Ödülleri'nde “Ürün” ve “Süreç” olmak üzere iki ayrı kategori, her bir kategoride kuruluş büyüklüğü temel alınarak oluşturulan sekiz kategori ve bir büyük ödül yer alıyor. Geçmiş yıllarda yapılan yarışmalardan farklı olarak bu yıl, firmaların “Üniversite-Sanayi İş Birlikleri”ne de ödül verilecek.

Yarışmayla ilgili ayrıntılı bilgi için:
Web: http://teknoloji.org.tr
Facebook: facebook.com/teknolojiorgtr
Twitter: twitter.com/teknolojiorgtr
Linkedin: linkedin.com/company/teknoloji-ödülleri

Detaylı bilgi:

TÜSİAD
TÜSİAD Türkiye’nin önde gelen girişimcilerinin ve iş dünyası yöneticilerinin oluşturduğu gönüllü bir iş dünyası kuruluşudur. TÜSİAD, üyelerinin temsil ettiği kuruluşlar itibariyle, Türkiye ekonomisinde üretim, katma değer, kayıtlı istihdam ve dış ticaret gibi alanlarda önemli temsil yeteneğine sahiptir. Çalışmaları ile rekabetçi piyasa ekonomisi, sürdürülebilir kalkınma ve katılımcı demokrasi anlayışının benimsediği bir toplumsal düzenin oluşmasına katkı sağlamayı amaçlar. Genel Merkezi İstanbul’da bulunan TÜSİAD’ın, Ankara, Washington ve Brüksel’deki temsilcilikleri; Berlin, Londra, Paris ve Pekin’de temsilcilik ofisleri bulunmaktadır. TÜSİAD odak alanına giren konularda son 10 yıl içerisinde 120 rapor yayımlamış, son 5 yılda 300’e yakın görüşoluşturmuş, 2,500’den fazla etkinlik gerçekleştirmiştir. Son 5 yılda BusinessEurope, OECD-BIAC ve B20 ile 175’in üzerinde etkileşimde bulunarak Türk iş dünyasını küresel platformlarda temsil etmiştir.