Haberler / İş GYO Basın Bültenleri
03.02.2017

Tarihi kampanyanın ikincisine Manzara Adalar ve İnistanbul projeleri de dâhil oldu

İş GYO, GYODER'in başlattığı "Gayrimenkulde Güç Birliği Daha Güçlü Türkiye" kampanyasının ikinci etabına destek vermek amacıyla harekete geçti. Kampanya kapsamında 240 aya kadar kredi kullanılabilecek.

Manzara Adalar yüzde 0,19'dan başlayan kredi faiz oranlarıyla satışta!
Kampanyanın ilk ayağında olduğu gibi gayrimenkul sektörüyle dayanışma içinde harekete geçen İş GYO, Manzara Adalar projesinde dev bir kampanyaya imza atıyor. Konut alıcıları, kampanya kapsamında 60 ay için yüzde 0,19, 120 ay için yüzde 0,50, 240 ay için ise yüzde 0,75 faiz oranları ile Kartal'daki Manzara Adalar projesinde ev sahibi olabilecek. Anadolu yakası karayolu, raylı sistem, hava yolu ve deniz yolu ağının merkezinde yer alan Sign Of The City ödüllü Manzara Adalar projesi, yine prestijli ödüllere sahip olan dünyaca tanınmış mimarlık firması Perkins Eastman imzalı. 1+0'dan 5+1'e kadar değişen 975 konut ünitesi barındıran Manzara Adalar, aynı zamanda ofis ve ticari nitelikli kullanılabilir alanlara da sahip gerçek nitelikli bir karma proje. Yüksek yatırım değerine sahip Manzara Adalar projesinin 2018 yılının ilk çeyreğinde tamamlanması ve teslim edilmesi öngörülüyor.

İnisintanbul Projeleri'nde yüzde 0,79 kredi faiz oranıyla 240 ay vade imkânı
İş GYO ve Nef tarafından işbirliğiyle Topkapı'da hayata geçirilen İnistanbul projesi ise önünden metro geçen, Cevizlibağ metrobüse 1 km. uzaklıkta bulunan, foldhome konseptine sahip benzersiz bir proje. Konumu ve imkânları itibarıyla öncü, yatırım değeri açısından Türkiye'nin en kazançlı gayrimenkul projeleri arasında yer alan İnistanbul, dünyaca ünlü mimarlık ofisi Perkins + Will tarafından tasarlandı. 130 bin m2 arsa alanı üzerinde yer alan İnistanbul'da daire büyüklükleri 49 metrekare ile 225 metrekare aralığında değişiyor. 4 farklı projeyi içeren İnistanbul'un ilk iki projesi olan Gala ve Lokal'in teslimleri Aralık 2017 ve Nisan 2018'de gerçekleşecek. İş GYO ve Nef'in işbirliği ile hayata geçirdiği İnistanbul projeleri de kampanya süresince 60 ay için yüzde 0, 120 ay için yüzde 0,45, 240 ay için yüzde 0,79 kredi faizi ile sunulmaya başlandı.

İlgili Kişi
0212 219 29 71 - 0533 927 23 94

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. hakkında
1999 yılında T. İş Bankası A.Ş.'nin sermayedarlığı ile kurulan ve aynı yıl içinde halka arzını tamamlayarak Borsa İstanbul'da işlem görmeye başlayan İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. (İş GYO), gayrimenkullere ve gayrimenkul projelerine yatırım yapmak üzere kurulmuştur. Değişimin mimarı olarak yola çıkan İş GYO, yatırımlarını ve kaynaklarını etkin bir biçimde değerlendirerek çağdaş insana ve kentlere yakışan mekanlar oluşturmaktadır. Tüm çalışmalarında istikrarlı büyüme ve yüksek karlılık ilkesiyle ve hissedarları için yarattığı değeri sürekli kılmak misyonuyla hareket etmektedir. İş GYO'nun ağırlıklı olarak ticari gayrimenkullerden oluşan portföyü lokasyon, gayrimenkul tipi ve sektör bazında çeşitlendirilmiştir. Şirketin portföy yatırımlarının değer bazında yaklaşık % 46'sı ofis, %17'si alışveriş merkezi ve hipermarket, %4'ü arsa, %30'u proje, %3'ü para ve sermaye piyasası araçları şeklindedir. İş GYO, portföyü içinde yer alan Çınarlı Bahçe Tuzla, Teknoloji ve Operasyon Merkezi, Kartal Manzara Adalar ve İzmir Ege Perla projelerinin yanı sıra, Nef birlikteliğiyle hayata geçirilen Topkapı İnistanbul projesinin de geliştiricisidir. Ticari gayrimenkul sektöründe İş Kuleleri Kompleksi, Kanyon AVM, Ankara İş Kulesi, Maslak Binası, Ankara Merkez, Ankara Kızılay, Antalya Banka Hizmet Binaları, Taksim Ofis Lamartine, Real Hipermarket, Mallmarine AVM, Marmara Park AVM, Kapadokya Lodge Otel portföyünde yer alan gayrimenkullerdir. Daha fazla bilgi için http://www.isgyo.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

İş GYO
1999 yılında T. İş Bankası A.Ş.'in sermayedarlığı ile kurulan ve aynı yıl içinde halka arzını tamamlayarak İMKB'e işlem görmeye başlayan İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. (İş GYO), gayrimenkullere ve gayrimenkul projelerine yatırım yapmak üzere kurulmuş bir portföy yönetim şirketidir. Değişimin mimarı olarak yola çıkan İş GYO, yatırımlarını ve kaynaklarını etkin bir biçimde değerlendirerek çağdaş insana ve kentlere yakışan mekanlar oluşturmaktadır. Tüm çalışmalarında istikrarlı büyüme ve yüksek karlılık ilkesiyle hissedarları için yarattığı değeri sürekli kılmak misyonuyla hareket etmektedir. İş GYO'un ağırlıklı olarak ticari gayrimenkullerden oluşan portföyü; lokasyon, gayrimenkul tipi ve sektör bazında çeşitlendirilmiştir. Daha fazla bilgi için http://www.isgyo.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.