Haberler / TAİDER Basın Bültenleri
20.05.2019

TAİDER Anıtkabir'i ziyaret etti

Türkiye'deki aile işletmelerinin nesiller boyu gelişmesine ve ülke ekonomisinin daha sağlıklı, istikrarlı büyümesine destek olmak amacıyla kurulan TAİDER Yönetim Kurulu Üyeleri Anıtkabir'i ziyaret ederek, Anıtkabir Özel Defteri'ni imzaladı.

TAİDER Yönetim Kurulu Başkanı Candan Çilingiroğlu başkanlığındaki heyette Aydın Öğücü, Aydın Buğra İlter, Berkan Baykam, Civan Sözkesen, Duygu Tecim, Fatma Olten, Recep Turan Sürücü, Serra Soysal Koyuncu, Tekin Urhan, Berrin Sarıoğlu, Çağla Baykam, Gülseren Özcan, Mehmet Özcan, Seçil Beydemir Kaynak, Sevilay Gülcüler, Tuğçe Gülcüler yer aldı.

Candan Çilingiroğlu Anıtkabir Özel Defteri'ne yazdığı yazıda şu ifadeleri kullandı:

Aziz Atatürk,

Bizler, TAİDER Aile İşletmeleri Derneği üyeleri olarak; liderliğin ve bilgeliğinin ışığında ülkemizin geleceği, gelecek nesilleri için daha müreffeh bir toplum yaratma, ülkemizi muasır medeniyetler seviyesine yüceltme hedefiyle var gücümüzle çalışmaya devam edecek, asırlık Cumhuriyetimizin ilelebet yaşaması için dün olduğu gibi bugün ve yarın da gösterdiğin hedefe hiç durmadan ilerleyeceğimize söz veriyoruz.

Yüzyıl önce bu tarihlerde başlattığın kurtuluş mücadelesi boyunca canlarını feda ederek bu toprakları bizlere vatan eden tüm şehitlerimizi manevi huzurunda bir kez daha saygı, sevgi ve rahmetle anıyoruz.

Ruhun şad olsun, huzur içinde yat Aziz Atam.
Sonsuz saygılarımızla.

TAİDER Aile İşletmeleri Derneği, ülkemiz aile işletmelerinin yüksek performanslı, uluslararası yönetim ilkelerine sahip, ülkemize değer yaratan ve sürdürülebilir kurumlar haline gelmelerine destek veren, üyelerinin en iyi uygulamaları ve çözüm gerektiren sorunları paylaşabilecekleri, dünyanın önde gelen aile şirketleri ile iletişim kurabilecekleri ve gelecek nesillerini geliştirebilecekleri önder kurumdur. Türkiye'deki aile işletmelerinin nesiller boyu gelişmesi, ülkemiz ekonomisinin daha sağlıklı ve kalıcı büyümesine destek olmak amacıyla 2012 yılında kurulmuştur ve 65 ülkede 3700 iş ailesinin buluştuğu İsviçre merkezli Uluslararası Aile İşletmeleri Ağı (Family Business Network International) Türkiye paydaşıdır.

Bilgi için:
TAİDER Aile İşletmeleri Derneği: www.taider.org.tr
Tel: (232) 265 00 90 ● (533) 084 35 87
Facebook /taideristeaile
TAİDER Kuzey Yıldızı: kuzeyyildizi@taider.org.tr
TAİDER 6. Ulusal Aile İşletmeleri Zirvesi Videosu:
Facebook /taiderzirve

Uluslararası Aile İşletmeleri Ağı
(Family Business Network International)

FBN www.fbn-i.org
FBN Tanıtım Videosu https://vimeo.com/166162630
FBN Gelecek Nesiller https://vimeo.com/166166478