07.02.2018

Sürprizlerle dolu Sevgililer Günü etkinlikleri Forum Bornova'da aşıkları bekliyor

İzmir'in çekim merkezi Forum Bornova, Sevgililer Günü için hem eğlenceli hem de romantik sürprizler hazırladı. 9-18 Şubat arasında Forum Bornova'yı ziyaret edenler Hediye Kabini'yle eğlenirken, romantik anlarını ölümsüzleştirecek fotoğrafların da sahibi olacak.

İzmir ve çevre illerin çekim merkezi Forum Bornova, 9-18 Şubat 2018 tarihleri arasında saat 13.00'ten 22.00'ye düzenleyeceği Hediye Kabini etkinliğinde 100 TL'lik alışveriş yapan herkese anında sürpriz Sevgililer Günü hediyesini verecek. Etkinliğe katılan ziyaretçiler hediye kabinine girerek havada uçuşan hediye çeklerinden yakaladıkları hediyeleri kazanma şansına sahip olacak. Sinema biletinden kutu oyunlarına pek çok sürpriz saklayan Hediye Kabini, Forum Bornova ziyaretçilerini hem eğlenmeye hem kazanmaya davet ediyor.

Ayrıca yine aynı tarihler arasında Forum Bornova'da kurulacak alanda, tüm Forum Bornova ziyaretçileri romantik anlarını ölümsüzleştirecekleri fotoğraflar çektirebilecek. Çekilen fotoğrafı Instagram üzerinden  #forumbornovadaask etiketiyle paylaşan herkes, fotoğraf baskılarına da ücretsiz sahip olacak.

Sevgililer Günü alışverişini eğlenceli bir deneyime dönüştürmek ve anılarını ölümsüzleştirmek isteyenler Forum Bornova'ya davetli!