03.04.2017

“Sümela'nın Şifresi 3 Cünyor Temel''in galası Forum Trabzon'da gerçekleştirilecek

Düzenlediği etkinliklerle Trabzon'un çekim merkezi olan Forum Trabzon, 5 Nisan 2017 Çarşamba günü Sümela'nın Şifresi 3 Cünyor Temel filminin galasına ev sahipliği yapacak, buluşma Davut Güloğlu'nun mini konseri ile renklenecek.

Şehrin alışveriş ve eğlence merkezi Forum Trabzon, Sümela'nın Şifresi 3 Cünyor Temel filminin galası kapsamında tüm film ekibini, oyuncuları ile birlikte ağırlayacak. Film ekibi 5 Nisan 2017 Çarşamba günü saat 19.00'da ziyaretçilerle Forum Trabzon'da buluşacak. Etkinlik kapsamında sevilen sanatçı Davut Güloğlu da Forum Trabzon'da mini bir konser verecek. Bu keyifliğe etkinlik için tüm Trabzonlular, Forum Trabzon'a davetli!

Film Hakkında:
Cünyor Temel, tıpkı babası Temel Sözer gibi kısmetsiz ve hayalperest bir Trabzonludur. Babasından kalan 10 milyon lira borcu, reddi miras şansı varken “bari öteki dünya da alacaklılarla boğuşmasın” diye kabul eden Cünyor Temel, şehrin en büyük müteahhiti Cemal Karkas'ın Arap ortağı Cabir El Kurabiyye ile birlikte girdiği Hamsiland Towers inşaatına karşı çıkmaktadır. Çünkü bu inşaat, Trabzon ve Trabzonsporlular için çok önemli olan tarihi bir semt sahasının üzerine kurulacaktır. Şehrin geri kalanı gibi sessiz kalmayı reddeden Cünyor Temel, arkadaşları Şato ve Oğuzubillah ile birlikte bu inşaatı durdurma ve tarihi önemdeki bu toprak sahayı kurtarma planı yaparlar. Plan; Cabir El Kurabiyyye'yi kaçırmak, onu kimsenin bulamaması için Trabzon yaylalarında birkaç gün misafir etmek, bu süre de Temel'in Cabir El Kurabbiye kılığına girerek, Cemal Karkas'la görüşmesi ve bu inşaatı birkaç sene geri atmayı kabul ettirmesini içermektedir. Temel'in sevdiği kızın trilyonluk inşaat işini bozduğu müteahhit Cemal Karkas'ın kızı çıkması da işleri iyice karıştırır... Yönetmenliği Adem Kılıç'a, senaryosu Yılmaz Okumuş'a ait olan yapımın oyuncu kadrosunda Çetin Altay, Eren Vurdem, Eren Hacısalihoğlu, Salih Kalyon, Ayşegül Günay ve Hidayet Erdinç yer alıyor.