Haberler / GittiGidiyor Basın Bültenleri
15.08.2018

STEVIE ULUSLARARASI İŞ ÖDÜLLERİ'NDEN GİTTİGİDİYOR'A İKİ BÜYÜK ÖDÜL

2018'de “Yılın Şirketi” seçilen GittiGidiyor, Avrupa'da en hızlı büyüyen ikinci şirket oldu

Türkiye'nin öncü e-ticaret sitesi GittiGidiyor,dünyanın en prestijli ödül programlarından Stevie Uluslararası İş Ödülleri-2018'de iki ödüle birden layık görüldü. Perakende kategorisinde “Yılın Şirketi” seçilen GittiGidiyor, “En Hızlı Büyüyen Şirket” kategorisinde ise Avrupa'da ikincilik ödülünü kazandı.

22 milyon kayıtlı kullanıcısı bulunan ve ayda ortalama 83 milyon ziyaret alan Türkiye'nin öncü e-ticaret sitesi GittiGidiyor, dünyanın en prestijli ödül programları arasında yer alan Stevie Uluslararası İş Ödülleri'nde iki büyük ödüle layık görüldü. Stevie Uluslararası İş Ödülleri-2018'de “En Hızlı Büyüyen Şirket” kategorisinde Avrupa'da ikincilik ödülünün sahibi olan GittiGidiyor, perakende-büyük şirketler kategorisinde ise “Yılın Şirketi” ödülünü kazandı. Böylece, Türkiye'de ilk kez bir e-ticaret şirketi Stevie Ödülleri'nde Yılın Şirketi unvanına sahip oldu. Bu sene 15'incisi düzenlenen ve her yıl 70'in üzerinde kategoride 80'e yakın ülkeden başvuruların değerlendirildiği Stevie Uluslararası İş Ödülleri, 20 Ekim'de Londra'da düzenlenecek törenle sahiplerini bulacak.

“Sektörde bir ilki gerçekleştirmenin gururunu yaşıyoruz”
Stevie Uluslararası İş Ödülleri'nde elde ettikleri başarıyı değerlendiren GittiGidiyor Genel Müdürü Öget Kantarcı şöyle konuştu: “GittiGidiyor olarak Türkiye'de yeni nesil ticareti yaygınlaştırma ve e-ticaret sektörünü geliştirme misyonuyla hareket ediyoruz. Bu yıl 74 ülkeden 3 bin 900'ün üzerinde başvurunun gerçekleştiği Stevie Uluslararası İş Ödülleri'nde elde ettiğimiz başarı ve kazandığımız iki büyük ödül, doğru yolda ilerlediğimizin güzel bir göstergesi. E-ticaret sektöründe bir ilki gerçekleştirerek uluslararası düzeyde “Yılın Şirketi” ödülünü ülkemize getirmenin ve Avrupa'nın en hızlı büyüyen ikinci şirketi olmanın gurunu yaşıyoruz. Önümüzdeki dönemde de hayata geçireceğimiz projeler ve gerçekleştireceğimiz işbirlikleriyle sektörü güçlendirmek ve Türkiye ekonomisine katkı sağlamak için çalışmaya devam edeceğiz.”

GittiGidiyor hakkında
2001 yılında kurulan ve Türkiye'nin ilk online pazaryeri olan GittiGidiyor, 2011 yılında global e-ticaret devi eBay'in çatısı altına girdikten sonra sektördeki öncü konumunu daha da güçlendirdi. Ayda ortalama 83 milyon ziyaret alan ve 22 milyon kayıtlı kullanıcısı bulunan GittiGidiyor, avantajlı fiyatlarla milyonlarca ürüne ev sahipliği yapan; bireysel satıcılar, KOBİ ve büyük işletmelerin mağaza açıp işlerini büyüttüğü güvenli bir alışveriş platformudur. 50'den fazla kategoride 15 milyondan fazla ürün çeşidiyle farklılaşan GittiGidiyor, ödemeleri %100 güvence altına alan ödeme-onay sistemi “Sıfır Risk” kullanır. Her saniyede 1 ürünün satıldığı site, 7 milyon kez indirilen mobil uygulamalarıyla ve mobil cihazlara uyumlu alışveriş ekranlarıyla trafiğinin 75'ini mobilden almaktadır. www.gittigidiyor.com/cadde sayfası ile stil sahibi bir yaşam için öneriler ve uzman editörler tarafından hazırlanan özel içerik platformu blog.gittigidiyor.com ile alışverişte rehber olacak içerikler sunan GittiGidiyor, ulusal ve uluslararası alanda önemli e-ticaret ödülleriyle başarılarını taçlandırmaya devam ediyor. www.gittigidiyor.com

Dilek Özcan
dileko@marjinal.com.tr