Haberler / b-fit Basın Bültenleri
08.02.2019

Sporla güçlenen kadınlar Sevgililer Günü'nde kendi hediyelerini kendileri alıyor

Kadınların Spor ve Yaşam Merkezi b-fit, Sevgililer Günü'nde özel bir kampanyaya imza atıyor ve kadınlara “Bu 14 Şubat'ta kendinize hediye alın!” diyor. 13-15 Şubat tarihleri arasında b-fit üyeliği alan kadınlar yüzde 14 indirim kazanıyor.

Türkiye'deki kadınları güçlendirme misyonuyla kurulan ve bu alanda pek çok uluslararası prestijli ödüle layık görülen b-fit, “en kıymetlin kendinsin, Sevgililer Günü'nde kendine b-fit hediye etmelisin” sloganıyla kadınlara 14 Şubat'a özel üyelik indirimi sunuyor.

13-15 Şubat tarihlerinde b-fit merkezlerine gelen kadınlar, tüm üyelik paketlerinde yüzde 14 indirimden yararlanıyor.

Ulaş Dağlıoğlu
ulasd@marjinal.com.tr

b-fit Hakkında:
Kadın Spor ve Yaşam Merkezi b-fit, 2006 yılında 6 kadının bir araya gelerek, kadın girişimciliğini desteklemek ve kadınların spor yapabileceği, sosyalleşebileceği spor ve yaşam merkezlerinin ülke genelinde yaygınlaşması amacıyla kurulmuş Türkiye'nin ilk sosyal girişimi ve 50 ilde bulunan 222 merkeziyle en yaygın spor merkezleri ağıdır. b-fit, 30 dakikalık istasyon çalışmalarından oluşan bir egzersiz sistemi sunar. Merkezlerdeki hidrolik ekipmanlar ve kardiyo platformları kadınların kendi itme-çekme güçleriyle hem formda kalmalarını hem de kardiyovasküler sistemlerini geliştirerek yaşam kalitelerini artırmalarını sağlar. https://b-fit.com.tr/tr

b-fit
Kadın Spor ve Yaşam Merkezi b-fit, 2006 yılında 6 kadının bir araya gelerek, kadın girişimciliğini desteklemek ve kadınların spor yapabileceği, sosyalleşebileceği spor ve yaşam merkezlerinin ülke genelinde yaygınlaşması amacıyla kurulmuş Türkiye’nin ilk sosyal girişimi ve 50 ilde bulunan 222 merkeziyle en yaygın spor merkezleri ağıdır. b-fit, 30 dakikalık istasyon çalışmalarından oluşan bir egzersiz sistemi sunar. Merkezlerdeki hidrolik ekipmanlar ve kardiyo platformları kadınların kendi itme-çekme güçleriyle hem formda kalmalarını hem de kardiyovasküler sistemlerini geliştirerek yaşam kalitelerini artırmalarını sağlar. https://b-fit.com.tr/tr