Haberler / b-fit Basın Bültenleri
24.10.2018

Spor yapmayan kadın kalmayacak

Türkiye'nin dört bir yanındaki spor ve yaşam merkezleriyle binlerce kadına spor alışkanlığı kazandıran b-fit, dünya devi temizliğin uzmanı Reckitt Benckiser ürünlerinden 50 TL ve üzeri alışveriş yapan kadınlara 1 ay b-fit üyeliği hediye ediyor.

Türkiye'nin ilk ve en yaygın kadınlara özel spor ve yaşam merkezi b-fit, “Temizliğin uzmanları hayatınızı kolaylaştırsın, siz formunuza bakın!” sloganıyla tüm kadınları spor dolu bir hayata davet ediyor. Finish, Vanish, Calgon, Cilit Bang, Marc, Woolite ve AirWick gibi Reckitt Benckiser markasının ürünlerinden 50 TL ve üzeri alışveriş yapan kadınlar, istedikleri b-fit merkezinde 1 ay üyelik kazanıyor.

Kampanyadan yararlanmak isteyenler, 18 Kasım 2018 tarihine kadar fişlerinin fotoğrafını Qumbara mobil uygulamasına yükleyerek kampanya kodunu alabilirler. Kodu alan kişiler, 1 ay içinde toplam 15 gün ücretsiz olarak b-fit'in hareketli ve eğlenceli dünyasını deneyimleyecek.

“Spor yapmayan kadın kalmasın” diyen b-fit Kurucu Ortağı Bedriye Hülya, “Türkiye'deki kadınların hareket eksikliğine çözüm üretmek için kurduğumuz b-fit markamız, bugüne kadar 50 ilde 200'den fazla merkeziyle yaklaşık 600 bin kadının hayatına hareket kattı. Her yaş grubu ve her gelir seviyesinden kadına spor alışkanlığı edindirmeyi misyonumuz olarak görüyoruz. Daha fazla kadına ulaşma hedefiyle, işbirliği yaptığımız kurumların ağını genişletiyoruz. Reckitt Benckiser gibi kadınların çokça tercih ettiği bir markayla işbirliği yapmaktan mutluluk duyuyoruz” diyor.

Esra Şavkın 0212 219 29 71 - esras@marjinal.com.tr

b-fit Hakkında
Kadın Spor ve Yaşam Merkezi b-fit, 2006 yılında 6 kadının bir araya gelerek, kadın girişimciliğini desteklemek ve kadınların spor yapabileceği, sosyalleşebileceği spor ve yaşam merkezlerinin ülke genelinde yaygınlaşması amacıyla kurulmuş Türkiye'nin ilk sosyal girişimidir. b-fit, 30 dakikalık istasyon çalışmalarından oluşan bir egzersiz sistemi sunar. Merkezlerdeki hidrolik ekipmanlar ve kardiyo platformları kadınların kendi itme-çekme güçleriyle hem formda kalmalarını hem de kardiyovasküler sistemlerini geliştirerek yaşam kalitelerini artırmalarını sağlar. https://b-fit.com.tr/tr

Reckitt Benckiser Hakkında