Haberler / GAP Basın Bültenleri
11.10.2017

Sonbaharda enerjinizi Gap ile yenileyin

Birbirinden ikonik ve rahat ürünleriyle her mevsimin aranan markası Gap, bu yıl sonbaharda enerjinizin düşmesine izin vermeyecek. “Gap'te Buluşalım” mottosuyla sunulan Gap markalı yeni kadın, erkek, çocuk ve bebek koleksiyonları sonbahar stilinde fark yaratan detaylarla dikkat çekiyor.

Her yeni sezonda merakla beklenen, her gardırobun olmazsa olmaz parçalarının tek adresi Gap, yeni sezonda yine şıklık ve rahatlığı ön planda tutan ikonik bir stil sunuyor.

Gap'in yeni sezon kadın koleksiyonunda kamuflaj deseninin damgasını vurduğu bir tarz göze çarpıyor. Yakası leopar kürklü montların yanı sıra bomber ceketler ve işlevsel montlar da dış mekanlarda şık Gap stilinin tamamlayıcısı olurken, uzun kollu maksi elbiseler koleksiyonun dikkat çeken parçalar arasında yer alıyor. Vücuda şekil verme özelliğiyle ön plana çıkan Gap markalı denim pantolonları, renk renk ve desen desen ince kazaklarla kombinlemek mümkün. Sonbaharın vazgeçilmezi kumaş pantolonların farklı kesimlerle sunulduğu yeni sezon Gap kadın koleksiyonunda “softspun” denilen ve yumuşak dokusuyla konfor sağlayan özel ürünlere de sıkça yer veriliyor. Uzun kollu tişörtler, dokulu hırkalar ve vazgeçilmez Gap logolu sweatshirtler daha genç ve daha enerjik bir sonbahar için Gap kadınlarını bekliyor.

Gap'in erkek koleksiyonunda ise kadında olduğu gibi kamuflaj desenli pek çok ürün denim ceket, denim pantolon ve Gap logolu tişört formlarında sunuluyor. Gap'in her sonbaharda büyük ilgi gören yumuşak dokulu gömleklerine bu sezon ilk kez Gap erkeklerine özel üretilen “softspun” (yumuşak dokulu) uzun ve kısa tişörtler ve kapüşonlu üstler eşlik ediyor.

Gap'in göz alıcı çocuk ve bebek koleksiyonu, bu sonbaharda da çocukları büyüklerle yarıştıran stilinden ödün vermiyor. Gap'in yeni koleksiyonları kız çocuklar için Mickey ve Minnie karakterlerinin yoğun olarak hissedildiği ürünlerle ön plana çıkarken, erkek çocuklar için de Starwars, Batman ve Superman efsanelerini minik gardıroplara sokacak parçalara sahip.

Gap bebeklerinin yeni sezon ürünleri arasında rengarenk hırkalar ve minikleri serin havalardan koruyacak birbirinden eğlenceli parçalar ön plana çıkıyor. “Newborn Welcome Home” koleksiyonu ve  “Baby Boy Into the Woods” koleksiyonu, Gap'in online mağazasına özel olarak sunulacak sürprizler arasında yer alıyor.

Sonbaharın bir diğer dikkat çeken koleksiyonu kız ve erkek bebekler için sunulan Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler karakterli ve lisanslı ürünler olarak göze çarpıyor. Cadılar bayramı kostümlerinin de miniklere özel koleksiyona girdiği yeni sezonda, çocukların en sevdiği giyim markası Gap, yine çok iddialı.

Yüksek çözünürlüklü imaj ve dekupe görseller için:

Dilek Özcan
dileko@marjinal.com.tr

Gap Hakkında
Dünyadaki en ünlü ve ikonik giyim ve aksesuar markalarından biri olan Gap, 1969'da San Fransisco'da kuruldu. Gap'in koleksiyonları modern bir gardırobun temelini inşa etmek için dizayn edildi: Denim olan her şey, klasik beyaz tişört ve bej pantolon gibi mutlaka sahip olunması gereken parçalar... İlk uluslararası mağazasını 1987'de Londra'da açan Gap, hem online mağazalarıyla, hem de   dünya çapında yaklaşık 1.700 mağazasıyla müşterilerine ulaşmaya devam ediyor. Gap markası, giyim ve aksesuar koleksiyonları olan GapKids, babyGap, GapMaternity, GapBody ve GapFit'i kapsıyor. Gap bugün Türkiye'de 31 perakende mağazası ve www.gap.com.tr adresindeki online satış sitesiyle, tişörtler, kapüşonlu sweat-shirtler, özel kesimli pantolonlar ve kot pantolonlar gibi, bir gardıropta mutlaka bulunması gereken kıyafetler için en iyi seçenek olmaya devam ediyor.

GAP
Gap dünyadaki en ünlü ve ikonik giyim ve aksesuar markalarından biri olan Gap, 1969’da San Fransisco’da kuruldu. Gap’in koleksiyonları modern bir giyim dolabının temelini inşa etmek için dizayn edildi: Denim olan her şey, klasik beyaz tişört ve bej pantolon gibi mutlaka sahip olunması gereken parçalar... İlk uluslararası mağazasını 1987’de Londra’da açan Gap, hem online olarak hem de markanın dünya çapında yaklaşık 1.700 mağazası ile müşterilerine ulaşmaya devam ediyor. Gap markası, giyim ve aksesuar koleksiyonları olan GapKids, babyGap, GapMaternity, GapBody ve GapFit’i kapsıyor. Gap bugün Türkiye’de 31 perakende mağazası ve www.gap.com.tr adresindeki online satış sitesiyle, t-shirtler, kapşonlu sweat-shirtler, mükemmel kesimli pantolonlar ve jeanler gibi bir gardıropta mutlaka bulunması gereken kıyafetler için en iyi seçenek olmaya devam ediyor.