Haberler / Morhipo.com Basın Bültenleri
09.11.2017

Sonbaharda doğru giyinmenin ipuçları

Hava bir güneşli bir yağmurlu olunca doğru parçaları birleştirip şık görünmek de zorlaşıyor. Hava sıcaklığıyla gardırobunuzun iniş çıkışlı ilişkisine denge getirebilmek için Morhipo MAG stil ekibinin önerilerine göz atın.

Mini Jean etekleri gardırobunuzdan kaldırmayın! Oversize yumuşacık bir kazak ve topuksuz ayakkabılarla denim eteğinizi sonbahara uyarlayabilirsiniz. Sonbaharda uzun, bohem ve rahat bir elbiseyle çok düşünmeden şık ve stil sahibi görünmek çok kolay. Böylece yeni sezonda öne çıkan makyajsız görünüm ve kendi haline bırakılmış saçlar trendiyle de uyumu yakalamış olursunuz. Sonbaharın romantizmi içinize işlemişse görünümünüze biraz da Parizyen bir dokunuş ekleyebilirsiniz. Bere, kırmızı ruj, kısa bir elbise ve bir çift Oxford ayakkabı ile siz de en az Fransız kadınları kadar zarif görünebilirsiniz. Bu kış bol bol bere ve şapka alın çünkü ihtiyacınız olacak. Son olarak sonbaharın vazgeçilmezi deri ceketler! Deri ceketinizi bu sefer skinny jeanler yerine sezonun trendi geniş pantolonlarla birlikte giyebilirsiniz.

Esra Şavkın / 0212 219 29 71 / esras@marjinal.com.tr

Morhipo.com hakkında
Türkiye'de ilk kez yeni sezon ürünleri ve çok avantajlı kampanyaları bir araya getiren morhipo.com, her zevke ve bütçeye uygun zengin ürün çeşitliliği, çok yüksek indirim oranları ve hızlı teslimat ayrıcalıklarıyla alışveriş dünyasında fark yaratıyor, “Koşulsuz Müşteri Mutluluğu” anlayışıyla üyelerine güvenli alışveriş keyfi yaşatıyor. Yeni Sezon bölümünde mağazalarla aynı zamanda binlerce sezon ürününü üyelerine sunan morhipo.com, Özel İndirim Kulübü bölümünde ise her gün yüzde 90'a varan indirimler uygulayarak kaçırılmayacak kampanyaları üyeleriyle buluşturuyor. www.morhipo.com

Morhipo.com
Türkiye’de ilk kez yeni sezon ürünleri ve çok avantajlı kampanyaları bir araya getiren morhipo.com, her zevke ve bütçeye uygun zengin ürün çeşitliliği, çok yüksek indirim oranları ve hızlı teslimat ayrıcalıklarıyla alışveriş dünyasında fark yaratıyor. Yeni Sezon bölümünde mağazalarla aynı zamanda binlerce sezon ürününü üyelerine sunan morhipo.com, Özel İndirim Kulübü bölümünde ise her gün yüzde 90’a varan indirimler uygulayarak kaçırılmayacak kampanyaları üyeleriyle buluşturuyor. ‘Koşulsuz Müşteri Mutluluğu’ anlayışıyla üyelerine güvenli bir alışveriş keyfi yaşatan morhipo.com, müşterilerinin talebi halinde bir ay süreyle koşulsuz iade kabul ediyor ve kargo ücretini üstleniyor.