Haberler / Morhipo.com Basın Bültenleri
16.01.2018

Sömestr dönemine özel %80'e varan indirimler

Yarıyıl tatilinde çocuklarını ödüllendirmek isteyenlere özel hediye seçenekleri indirimli fiyatlarla Morhipo.com'da.

Ödevler, sınavlar, karne heyecanı derken yarı yılın sonu geldi ve sömestr dönemi başladı. Morhipo.com, genç aktif spor ve çocuk kategorilerindeki sevilen markalarda yaptığı indirim kampanyalarıyla çocuklarını mutlu etmek isteyen ebeveynlere yüzlerce karne hediyesi seçeneği sunuyor.

Kar tatili yapmayı planlayan aileler, kayak için gerekli tüm ekipmanlara Morhipo.com'dan ulaşabiliyor. Tamamen su geçirmeyen ürünlerin ve kayak kıyafetlerinin kampanyalı fiyatlarla sunulacağı outdoor kategorisinde, ayakkabı ve montlar, tarzları kadar kullananları soğuğa karşı koruyan birçok farklı teknolojik özelliği ile de öne çıkıyor.

Adidas, Nike, Hummel, Under Armour, Levi's, Mavi, TNF, Jack&Jones ayakkabı ve kıyafetleri soğuk kış günlerine yönelik fonksiyonel detayları ve uygun fiyatları ile tatil aktivitelerine eşlik ediyor.  Çocuk giyim markalarının yanı sıra karma oyuncak kampanyalarında da yer alan birbirinden renkli seçenekler çocuklar için en güzel karne hediyeleri olarak öne çıkıyor.

Sömestr tatilinde hem anne ve babalar hem de çocukların zevkine ve tarzına uygun binlerce ürün için www.morhipo.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Morhipo.com hakkında

Türkiye'de ilk kez yeni sezon ürünleri ve çok avantajlı kampanyaları bir araya getiren morhipo.com, her zevke ve bütçeye uygun zengin ürün çeşitliliği, yüksek indirim oranları ve hızlı teslimat ayrıcalıklarıyla alışveriş dünyasında fark yaratıyor, “Koşulsuz Müşteri Mutluluğu” anlayışıyla hareket eden Morhipo.com 3D Secure gibi güvenlik sistemlerinin yanı sıra internet üzerindeki işlemleri şifreleyerek tüketicilerin gizliliğini maksimum seviyeye çıkaran Full SSL teknolojisi ile üyelerine güvenli alışveriş keyfi yaşatıyor. Yeni Sezon bölümünde mağazalarla aynı zamanda yüz binlerce sezon ürününü üyelerine sunan morhipo.com, Özel İndirim Kulübü bölümünde ise her gün yüzde 90'a varan indirimler uygulayarak kaçırılmayacak kampanyaları üyeleriyle buluşturuyor. www.morhipo.com

Morhipo.com
Türkiye’de ilk kez yeni sezon ürünleri ve çok avantajlı kampanyaları bir araya getiren morhipo.com, her zevke ve bütçeye uygun zengin ürün çeşitliliği, çok yüksek indirim oranları ve hızlı teslimat ayrıcalıklarıyla alışveriş dünyasında fark yaratıyor. Yeni Sezon bölümünde mağazalarla aynı zamanda binlerce sezon ürününü üyelerine sunan morhipo.com, Özel İndirim Kulübü bölümünde ise her gün yüzde 90’a varan indirimler uygulayarak kaçırılmayacak kampanyaları üyeleriyle buluşturuyor. ‘Koşulsuz Müşteri Mutluluğu’ anlayışıyla üyelerine güvenli bir alışveriş keyfi yaşatan morhipo.com, müşterilerinin talebi halinde bir ay süreyle koşulsuz iade kabul ediyor ve kargo ücretini üstleniyor.