04.01.2019

Soğuk kış günlerinde sıcacık ve eğlence dolu saatler için tüm çocuklar Forum Kayseri'ye davetli!

Yıl boyu kaliteli ve keyifli etkinlikler düzenleyen Forum Kayseri, minik misafirlerinin hafta sonlarına eğlence katmaya devam ediyor. 5-6 Ocak ve 12-13 Ocak hafta sonlarında Forum Kayseri'yi ziyaret edecek çocuklar kukla ve sihirbaz gösterilerinin yanı sıra el becerilerini geliştirecekleri yaratıcı atölye çalışmalarına da katılma imkanı bulacak.

Hazırladığı sahne gösterileri ve atölye çalışmalarıyla minik misafirlerinin hafta sonlarına eğlence katan ve çocukların kaliteli zaman geçirmesini sağlayan Forum Kayseri, yeni yılın ilk iki hafta sonuna özel dolu dolu ve ücretsiz programlar hazırladı.

5 Ocak 2019 Cumartesi günü saat 14.00 ve 17.00'de Forum Kayseri'nin müzikal kukla tiyatrosu Sağlık Olsun isimli oyunla miniklere neşeli anlar yaşatacak. Aynı gün 15.00 ve 18.00 saatlerinde Forum Kayseri'yi ziyaret eden çocuklar kaşık kukla yapım atölyesine katılma imkanı bulacak. 6 Ocak 2018 Pazar günü saat 14.00 ve 17.00'de müzikal kukla tiyatrosu Zaman Tüneli isimli oyunu sahnelerken, saat 15.00 ve 18.00'de figürlü kalem yapım atölyesi Forum Kayseri'de miniklerle buluşacak.

12 Ocak 2019 Cumartesi ve 13 Ocak Pazar günleri 14.00'te gerçekleştirilecek özel gösteriler Forum Kayseri'nin minik ziyaretçilerini Usta İllüzyonist Mendokan'la buluşturacak, her iki gün de saat 17.00'de neşeli “Bubble Show” çocukların beğenisine sunulacak. Aynı hafta sonu saat 15.00 ve 18.00 olmak üzere iki seansta düzenlenecek atölyelerde minikler yumurta adam ve kitap ayracı yapımını öğrenecek.

Soğuk kış günlerini sıcacık bir programla doldurmak, keyifli ve kaliteli zaman geçirmek isteyen tüm çocuklar, Forum Kayseri'ye davetli!

www.forumkayseri.com