Haberler / Morhipo.com Basın Bültenleri
10.01.2018

Soğuk havaya uygun kombin önerileri

Kış geldiğinde giyinmek hem çok kolay hem de çok zor. Sonuçta yılardır gardırobunuzda duran kazağı, yine o kalın jean ve siyah botlarla kombinleyip kalın bir mantoyla sokağa çıkmaya hazır hale gelebilirsiniz. Ama ya şık olmak? Morhipo MAG ekibi soğuk havada da şık giyinebilmenin tüyolarını veriyor.

Basit kombinleri şık parçalarla oluşturduğunuzda eğer ortada bir stil oyunu varsa, kazanan kesinlikle siz olacaksınız. Öncelikle siyah, gri veya nötr tonları giymek zorunda değilsiniz. Hava kapalı diye renkler görünmez değildir, bu kış pastel renklere şans verin.

Soğuk havalarda kaban veya mont olmadan dışarı çıkmanız imkansız. O zaman her kombinle gidebilecek zamansız bir model edinmek zor durumlarda kurtarıcı olacaktır. Siyah balıkçı yaka kazak, camel rengi uzun palto ve skinny jean'in her zaman iyi göründüğünü unutmayın.

Oversize trendi özellikle kat kat giyinmek zorunda olduğumuz kış döneminde hem şık durur hem de konforlu olur. Kat kat demişken, katları gizlemek yerine katman stilini uygulayıp giydiğiniz her katı gözler önüne serebilirsiniz.  Bu kışın anahtar kelimeleri; kasket, bere, deri tayt, vinil pantolon, kırmızı bot...

Günlük kullanımda rahat parçaları arıyorsanız
Kısa veya uzun kollu hiçbir gömlek mevsimlere göre ayrılmayı hak etmiyor. Çizgili gömlekleriniz kazaklarınızla mutlaka uyumludur. Özellikle siyah beyaz çizgili modeli, gri oversize kazak ve siyah jeanle kombinleyebilir, sneaker ya da kısa topuklu botlarla görünümü tamamlayabilirsiniz. Farklı bir görünüm yaratmak için bu klasik kombini deri taytla zenginleştirebilirsiniz. Ya da çizgileri gömleğe değil pantolona alabilirsiniz. Eğer siyah-beyaz çizgili pantolon giymeyi tercih edecekseniz, kırmızı kazakla birlikte kullanın. Kışa hareket getirmek için sıcak renklere bol bol yer verin.

Sıcacık hissettiren cool görünümler
Renkler söz konusu olduğunda kış aylarında kendinizi kısıtlamanıza gerek yok. Her ne kadar nötr tonlar sık sık tercih edilse de siz fark yaratın ve pastel renklere mutlaka şans verin. Kırmızı çizme ya da botlar her zaman kış renklerine şık bir tezat yaratır. Görünümü pembe bereyle tamamlayabilirsiniz. Böylece yılın en önemli iki aksesuar trendini aynı anda uygulamış olursunuz. Özellikle yumuşak dokulu açık renk ve dökümlü kazakları, yüksek belli açık renk jeanlerle kombinleyebilirsiniz. Altına da kırmızı ya da sezonun olmazsa olmazı beyaz botlardan giyebilirsiniz.

Hafta içi hep şık olmak isteyenlere
Soğuk günlerde hazırlanıp ofise gitmek, çalışan herkes için oldukça zor. Çoğu zaman koyu renk pantolon ve kazaklar kurtarıcı olabilir. Fakat şık görünmek istediğinizde renklerle ve modellerle oynayın. Örneğin taba rengi paltoları, siyah pantolon ve kazaklarla bir arada kullanın. Tabii bu kombinlere hareket katmak için aksesuarlarınızı rengarenk seçin. Desenlere yer vermek de şık bir adım olabilir. Örneğin kare desenli paltolar ya da nakışlı bluz veya kazaklarla ofis stilinizi farklı bir havaya sokabilirsiniz.

Esra Şavkın / 0212 219 29 71 / 0537 858 85 49 / esras@marjinal.com.tr

Morhipo.com hakkında
Türkiye'de ilk kez yeni sezon ürünleri ve çok avantajlı kampanyaları bir araya getiren morhipo.com, her zevke ve bütçeye uygun zengin ürün çeşitliliği, yüksek indirim oranları ve hızlı teslimat ayrıcalıklarıyla alışveriş dünyasında fark yaratıyor, “Koşulsuz Müşteri Mutluluğu” anlayışıyla hareket eden Morhipo.com 3D Secure gibi güvenlik sistemlerinin yanı sıra internet üzerindeki işlemleri şifreleyerek tüketicilerin gizliliğini maksimum seviyeye çıkaran Full SSL teknolojisi ile üyelerine güvenli alışveriş keyfi yaşatıyor. Yeni Sezon bölümünde mağazalarla aynı zamanda yüz binlerce sezon ürününü üyelerine sunan morhipo.com, Özel İndirim Kulübü bölümünde ise her gün yüzde 90'a varan indirimler uygulayarak kaçırılmayacak kampanyaları üyeleriyle buluşturuyor. www.morhipo.com

Morhipo.com
Türkiye’de ilk kez yeni sezon ürünleri ve çok avantajlı kampanyaları bir araya getiren morhipo.com, her zevke ve bütçeye uygun zengin ürün çeşitliliği, çok yüksek indirim oranları ve hızlı teslimat ayrıcalıklarıyla alışveriş dünyasında fark yaratıyor. Yeni Sezon bölümünde mağazalarla aynı zamanda binlerce sezon ürününü üyelerine sunan morhipo.com, Özel İndirim Kulübü bölümünde ise her gün yüzde 90’a varan indirimler uygulayarak kaçırılmayacak kampanyaları üyeleriyle buluşturuyor. ‘Koşulsuz Müşteri Mutluluğu’ anlayışıyla üyelerine güvenli bir alışveriş keyfi yaşatan morhipo.com, müşterilerinin talebi halinde bir ay süreyle koşulsuz iade kabul ediyor ve kargo ücretini üstleniyor.