Haberler / Morhipo.com Basın Bültenleri
26.12.2017

Skinny jean giymenin kuralları

Morhipo MAG ekibi, en popüler jean çeşidi olan skinny jean'leri doğru şekilde giymenin tüyolarını veriyor

Kalıpları gereği her ayakkabı ve bluzla iyi görünmeyen skinny jeanleri daha iyi taşımak isteyenler Morhipo MAG ekibinin stil ve alışveriş ipuçlarından yararlanabilir.

Stilinize hareket katın!
Skinny jean giyerken ilk dikkat edilmesi gereken kural üzerinize tam olarak oturan bir parça giymek. Ardından şık bir kemerle bu görünümü mükemmel hale getirmek. Skinny jean üstüne yeniden skinny bir bluz giymek yerine alternatifleri düşünmelisiniz. Üzerinize giyeceğiniz parça oversize ya da gösterişli olsa da pantolonun içine sokarsanız daha şık bir görünüm elde edebilirsiniz. Tişört ve jean ikilisi birlikte harika görünüyor ama hayal gücünüzü sınırlamayın. Kişiliğinizi ortaya çıkaracak sıradışı renkte bir ceket, palto ya da aksesuarlarla görünümünüze hareket katabilirsiniz. Hatta son dönemde trend olan skinny jean üstüne elbise giymeyi de deneyebilirsiniz.

Ayakkabınızı doğru seçin
Skinny jeanleri giyerken botunuzu da doğru şekilde seçmek önemli. Bileği zaten dar olan bir çift botun içine paçalarınızı sokmaya çalışmamalısınız. Bunun yerine trendlere uygun şekilde, 80'li yıllardan gelen bir slouchy bot edinebilirsiniz. Skinny jeanlerinizi topuklu ayakkabılarla giymeyi tercih ediyorsanız, ayak bileğinizi gösterin, bu şekilde boyunuz da daha uzun gözükecektir.

Morhipo.com hakkında

Türkiye'de ilk kez yeni sezon ürünleri ve çok avantajlı kampanyaları bir araya getiren morhipo.com, her zevke ve bütçeye uygun zengin ürün çeşitliliği, yüksek indirim oranları ve hızlı teslimat ayrıcalıklarıyla alışveriş dünyasında fark yaratıyor, “Koşulsuz Müşteri Mutluluğu” anlayışıyla hareket eden Morhipo.com 3D Secure gibi güvenlik sistemlerinin yanı sıra internet üzerindeki işlemleri şifreleyerek tüketicilerin gizliliğini maksimum seviyeye çıkaran Full SSL teknolojisi ile üyelerine güvenli alışveriş keyfi yaşatıyor. Yeni Sezon bölümünde mağazalarla aynı zamanda yüz binlerce sezon ürününü üyelerine sunan morhipo.com, Özel İndirim Kulübü bölümünde ise her gün yüzde 90'a varan indirimler uygulayarak kaçırılmayacak kampanyaları üyeleriyle buluşturuyor. www.morhipo.com

Morhipo.com
Türkiye’de ilk kez yeni sezon ürünleri ve çok avantajlı kampanyaları bir araya getiren morhipo.com, her zevke ve bütçeye uygun zengin ürün çeşitliliği, çok yüksek indirim oranları ve hızlı teslimat ayrıcalıklarıyla alışveriş dünyasında fark yaratıyor. Yeni Sezon bölümünde mağazalarla aynı zamanda binlerce sezon ürününü üyelerine sunan morhipo.com, Özel İndirim Kulübü bölümünde ise her gün yüzde 90’a varan indirimler uygulayarak kaçırılmayacak kampanyaları üyeleriyle buluşturuyor. ‘Koşulsuz Müşteri Mutluluğu’ anlayışıyla üyelerine güvenli bir alışveriş keyfi yaşatan morhipo.com, müşterilerinin talebi halinde bir ay süreyle koşulsuz iade kabul ediyor ve kargo ücretini üstleniyor.