Haberler / Morhipo.com Basın Bültenleri
01.11.2016

Sezonun en gözde makyaj trendleri

Moda dünyasına öncülük eden markaları bünyesinde toplayan Morhipo.com'un sunduğu sonbahar-kış sezonu makyaj ürünleri hem iddialı hem de doğallıktan yana olmaları ile dikkatleri çekiyor. Morhipo.com üzerinden satışa sunulan makyaj ürünleri ile bu sezonun öne çıkan en önemli 6 makyaj trendini yakalayabilirsiniz. İşte o trendler:

Dumanlı gözler
Eyeliner ya da kaleminizi her gün kullanıyor olabilirsiniz. Ancak bu kez dilerseniz biraz dağıtabilirsiniz. Çünkü sezon podyumlarında bu sezon dumanlı gözler var. Bunun için kirpik diplerine kalem çektikten sonra hafifçe dağıtın. Daha dramatik bir görünüm için tüm göz kapağını bu şekilde boyayabilirsiniz.

Modern gotik görünüm
Kışın rujunuzun tonunu koyulaştırmak yeni değil ancak bu sezon siyaha kadar uzanan bir renk skalasıyla karşı karşıyayız. Aslında gotik bir yöne gidebilecek bu görünümde vişne çürüğüne daha yakın bir renk seçebilirsiniz. Burada önemli olan yüzün kalanını tamamen doğal bırakmak.

Metalik fırtınayla sofistike ışıltılar
Modada metalik fırtınası eserken bunun makyaja yansımaması düşünülemez. Gözlerde dumanlı makyajın üzerine ışıltılar eklemek, tüm göz kapağına ve alt kirpik diplerine farklı metalik renkler sürmek, hatta kaş ya da dudakları da parıltılara bürümek bu sezon serbest.

Aydınlık ciltler
Makyajın bilinen gölgeleme, allık sürme ve aydınlatma aşamalarını unutun. Doğal ve canlı bir cilt için yüzün yüksek ve kemikli yerlerine aydınlatıcı sürün. Makyajın kalanında lip balm, hafif bir allık ve maskaradan başka bir şey kullanmayın.

Daima kırmızı, daima klasik
Kendi başına çarpıcı bir görünüm veren ve artık klasikleşmiş kırmızı ruj, podyumların olmazsa olmazı haline geldi. Ancak kusursuz bir cilt makyajı, kırmızı ruj kullanmak için ilk şart. İnce bir eyeliner ya da yalnızca maskara kullanmalısınız ki odak dudaklarınızda kalsın.

Şeftali tadında romantizm
Şeftali tonları yazı hatırlatsa da makyaj artistleri bu sezon şeftalinin nasıl sofistike ve romantik bir yanı olduğunu gösterdi. Göz kapakları, yanak ve dudaklarda yumuşak geçişiler yaratan bu ton sezonun en farklı trendlerinden.

Tüm bu trendlere ait ürünlerin yer aldığı birbirinden farklı makyaj ürünleri için: https://www.morhipo.com/sezonun-makyaj-trendleri/473/morhipo-ozel

Editöre Not:
Görsellerin devamı için aşağıdaki linki tıklayınız:

Esra Şavkın
esras@marjinal.com.tr

Morhipo.com hakkında
Türkiye'de ilk kez yeni sezon ürünleri ve çok avantajlı kampanyaları bir araya getiren morhipo.com, her zevke ve bütçeye uygun zengin ürün çeşitliliği, yüksek indirim oranları ve hızlı teslimat ayrıcalıklarıyla alışveriş dünyasında fark yaratıyor, “Koşulsuz Müşteri Mutluluğu” anlayışıyla üyelerine güvenli alışveriş keyfi yaşatıyor. Yeni Sezon bölümünde mağazalarla aynı zamanda yüz binlerce sezon ürününü üyelerine sunan morhipo.com,  Özel İndirim Kulübü bölümünde ise her gün yüzde 90'a varan indirimler uygulayarak kaçırılmayacak kampanyaları üyeleriyle buluşturuyor. www.morhipo.com

Morhipo.com
Türkiye’de ilk kez yeni sezon ürünleri ve çok avantajlı kampanyaları bir araya getiren morhipo.com, her zevke ve bütçeye uygun zengin ürün çeşitliliği, çok yüksek indirim oranları ve hızlı teslimat ayrıcalıklarıyla alışveriş dünyasında fark yaratıyor. Yeni Sezon bölümünde mağazalarla aynı zamanda binlerce sezon ürününü üyelerine sunan morhipo.com, Özel İndirim Kulübü bölümünde ise her gün yüzde 90’a varan indirimler uygulayarak kaçırılmayacak kampanyaları üyeleriyle buluşturuyor. ‘Koşulsuz Müşteri Mutluluğu’ anlayışıyla üyelerine güvenli bir alışveriş keyfi yaşatan morhipo.com, müşterilerinin talebi halinde bir ay süreyle koşulsuz iade kabul ediyor ve kargo ücretini üstleniyor.