Haberler / Morhipo.com Basın Bültenleri
23.02.2018

Sezon trendlerini Loves You'da yakalayın

Sizin baharı sevdiğiniz kadar, Loves You da sizi seviyor! Fiyat ve marka sınırlaması olmaksızın milyonlarca ürünü her zevki ve alım gücünü gözeterek müşterilerine sunan Morhipo.com, Loves You temasının yeni sezon koleksiyonunu hazırladı. Bu bahar, sokaklardan ofislere her yer renkleniyor.

Morhipo.com'un özel teması Loves You, yüzlerce ürün seçeneği ve içinizi ısıtacak bahar renkleriyle yeni sezonda da özgün stili uygun fiyatlarla sunuyor. Yeni koleksiyon “stilini trendlerle buluşturabilen” kadınlara hitap ediyor.

Davetlerde şık, sokakta cool, tatillerde bohem veya işte daha ciddi bir görünüm mü tercih ediyorsunuz? Loves You, “tüm bu stiller tek bir kadında var olabiliyorken neden tek bir temada bulunmasın ki!” diyor ve 900'e yakın ürün çeşidi ve sürekli yenilenen koleksiyonuyla her tarzı trendlere uyarlıyor.

Hem neşeli hem romantik!
Yeni sezonda, puantiye deseninin zamansız şıklığı, bol desenli elbiseler, enerjik renkler ve eğlenceli kombinler öne çıkıyor. Yağmur altında dolaşmayı keyifli hale getirecek şık yağmurluklar da koleksiyonun en sevilen parçaları olmaya aday. Yaz mevsiminin vazgeçilmezi beyaz renkli ürünler bu dönemde de sokak modasının baş rolünde! Rengarenk ve gösterişli aksesuarlar da yeni koleksiyonun öne çıkan parçaları arasında.
Morhipo.com herkesi Loves You koleksiyonunu keşfetmeye davet ediyor.

Dekupelerin tamamına ve yüksek çözünürlükteki haline linkten ulaşabilirsiniz:

Esra Şavkın / 0537 858 85 49 / 0212 219 29 71 / esras@marjinal.com.tr

Morhipo.com hakkında
Türkiye'de ilk kez yeni sezon ürünleri ve çok avantajlı kampanyaları bir araya getiren morhipo.com, her zevke ve bütçeye uygun zengin ürün çeşitliliği, yüksek indirim oranları ve hızlı teslimat ayrıcalıklarıyla alışveriş dünyasında fark yaratıyor, “Koşulsuz Müşteri Mutluluğu” anlayışıyla hareket eden Morhipo.com 3D Secure gibi güvenlik sistemlerinin yanı sıra internet üzerindeki işlemleri şifreleyerek tüketicilerin gizliliğini maksimum seviyeye çıkaran Full SSL teknolojisi ile üyelerine güvenli alışveriş keyfi yaşatıyor. Yeni Sezon bölümünde mağazalarla aynı zamanda yüz binlerce sezon ürününü üyelerine sunan morhipo.com, Özel İndirim Kulübü bölümünde ise her gün yüzde 90'a varan indirimler uygulayarak kaçırılmayacak kampanyaları üyeleriyle buluşturuyor. www.morhipo.com

Morhipo.com
Türkiye’de ilk kez yeni sezon ürünleri ve çok avantajlı kampanyaları bir araya getiren morhipo.com, her zevke ve bütçeye uygun zengin ürün çeşitliliği, çok yüksek indirim oranları ve hızlı teslimat ayrıcalıklarıyla alışveriş dünyasında fark yaratıyor. Yeni Sezon bölümünde mağazalarla aynı zamanda binlerce sezon ürününü üyelerine sunan morhipo.com, Özel İndirim Kulübü bölümünde ise her gün yüzde 90’a varan indirimler uygulayarak kaçırılmayacak kampanyaları üyeleriyle buluşturuyor. ‘Koşulsuz Müşteri Mutluluğu’ anlayışıyla üyelerine güvenli bir alışveriş keyfi yaşatan morhipo.com, müşterilerinin talebi halinde bir ay süreyle koşulsuz iade kabul ediyor ve kargo ücretini üstleniyor.