04.05.2018

Sevimli Arılar Forum Kayseri'de uçuyor!

Forum Kayseri Çocuk Kulübü bu hafta sonu minikleri arı gibi çalıştıracak! Sevimli Arılar etkinliği kapsamında zeka oyunları, dev puzzle, boyama ve workshoplarla dolu dolu bir hafta sonu, Forum Kayseri'de minik misafirleri bekliyor.

Tüm ziyaretçilerine yıl boyu kaliteli ve keyifli etkinlikler sunan Forum Kayseri, bu hafta sonu minik misafirlerini Sevimli Arılar etkinliğinde ekosistemin en önemli canlılarından arılarla tanıştıracak.  5 – 6 Mayıs 2018 Cumartesi ve Pazar günleri, saat 13.00-18.00 arasında 4-12 yaş çocukların ücretsiz katılımına açık düzenlenecek etkinlikte, polen ve petek yarışmalarından zeka oyunlarına, dev puzzle tamamlama ve arı kanadı boyama aktivitelerinden workshoplara dolu dolu bir program minikleri bekliyor. Sevimli Arılar eşliğinde pek çok keyifli ve eğitici aktiviteye katılmak isteyen tüm çocuklar, Forum Kayseri Çocuk Kulübü'ne davetli!

www.forumkayseri.com