Haberler / GittiGidiyor Basın Bültenleri
06.02.2019

Sevgiliniz için en romantik hediyeler GittiGidiyor'da

Sevgililer Günü'nde sevgilisini mutlu etmek isteyenler hediye arayışına başladı. Kutu oyunlarından nevresim takımına, kolyelerden kitaplara kadar pek çok romantik hediye, Türkiye'nin öncü e-ticaret sitesi GittiGidiyor'da sizleri bekliyor. GittiGidiyor, klişe hediyelerin dışına çıkmak isteyenler için hazırladığı kampanyada yüzde 80'e varan oranda indirim fırsatları da sunuyor.

14 Şubat Sevgililer Günü'ne az bir zaman kala çiftler de alacakları hediyeleri düşünmeye başladı. Bu özel günde birbirini hem mutlu etmek hem de şaşırtmak isteyenler ise klişe hediyelerin dışındaki alternatiflere yöneliyor. Romantizmi dolu dolu yaşamak isteyenler için pek çok hediye, 50 kategoride 15 milyon ürün çeşidine sahip Türkiye'nin öncü e-ticaret sitesi GittiGidiyor'da kullanıcılarla buluşuyor.
  • Birlikte hayal kuran çiftler için kutu oyunları,
  • Romantik çiftler için nevresim takımları,
  • Sürekli hatırlanmak isteyenler için kolyeler,
  • Sevgisini kelimelerle dile getirenler için kitaplar, GittiGidiyor'da sevgilisini bu özel günde sevindirmek isteyenleri bekliyor.
Seçili ürünlerde yüzde 80'e varan indirim fırsatı
Sevgililer Günü'ne özel teknolojiden giyime, ev tekstilinden aksesuara kadar yüzlerce seçili ürün, yüzde 80'e varan indirim fırsatıyla GittiGidiyor'da kullanıcılarla buluşuyor. İlgili kampanyaya linkten ulaşılabiliyor.

Editöre Not: Örnek ürün linklerini aşağıda bulabilirsiniz.
Kutu oyunu: https://urun.gittigidiyor.com/oyuncak/orjinal-dixit-hayalini-anlat-egitici-zeka-oyunu-zeka-gelisim-akil-oyunl-413670749
Nevresim Takımı: https://urun.gittigidiyor.com/ev-bahce/tac-lisansli-cift-kisilik-disney-minnie-mickey-amour-sevgililer-gunu-407182297
Kolye: https://urun.gittigidiyor.com/taki-saat/kocak-gold-sevgililer-gunu-ne-ozel-pirlanta-kolye-329183524
Kitap: https://urun.gittigidiyor.com/kitap-dergi/butun-siirleri-sabahattin-ali-yapi-kredi-yayinlari-411749482