Haberler / Marks&Spencer Basın Bültenleri
31.01.2017

Sevgililer Günü'nde onu özel hissettirecek her şey Marks & Spencer'da

Modanın yüksek kaliteyle buluştuğu Marks & Spencer,
giyim, ev dekorasyonu, kozmetik ve çok özel iç giyim ürünleriyle her zevke uygun hediye seçenekleri sunuyor. Yeni sezonun olmazsa olmaz parçaları ve Marks & Spencer'ın eşsiz stili bu yıl sadece “o”na değil, kendinize de hediye almanızı garantileyecek!

Alışveriş deneyimini değişik ürün gamlarını bir çatı altında sunarak farklı kılan, modayla kaliteyi mağazalarında buluşturan Marks & Spencer, 14 Şubat'ı unutulmaz kılacak hediye önerileriyle sizi bekliyor. Bu yıl Marks & Spencer'ın büyülü dünyasında sevgiliniz için mutlaka bir hediye bulacaksınız.

“İçinizden geçen moda” için Marks & Spencer'a uğrayın!
Modern ve kullanımı rahat yeni koleksiyonundaki saten sabahlıklar, romantik dantel detaylar, çarpıcı renk ve desen alternatifli iç çamaşırları ile her an şık ve çekici olmanın tadını çıkartabilir, iç çamaşırlarına yeni bir soluk getiren Marks & Spencer'ın alışkanlıklarınızı değiştirmesine izin verebilirsiniz.

Hem “o”nu, hem kendinizi şımartın!
Marks & Spencer kişisel bakım ritüellerinizi keyifli hale getirecek özel mini setler ve parfümleriyle, ihtiyacınız olandan fazlasını sunuyor. El bakım kremlerinden vücut losyonlarına, parfümlerden duş jellerine bu yıl Sevgililer Günü için hem kendinizi hem de “o”nu şımartacak bir hediye seçmek mümkün.

Modanın işlevsellikle buluştuğu, pratik hediyelerden hoşlanan beylere özel parçalar!
Pijama, iç giyim ve aksesuar kategorisinde iddialı ürünleriyle dikkat çeken Marks & Spencer, bu yıl beylerin yüzünü güldürecek hediye önerileri sunuyor. Nefes alabilen, teri emen, serin tutan “cool comfort” ve renk solmalarına karşı dayanıklı “stayNEW” teknolojileriyle üretilen iç giyim ürünlerinden seçeceğiniz parçaları, sevdiğiniz için gönlünüzce kombinleyebilirsiniz. Marks & Spencer'ın kuru temizle yapılabilen kravatları, 30 derecede yıkamaya dayanıklı tshirtleri ya da gömlekleri de hem şık hem modern birer hediye olmaya aday.

Yüksek çözünürlüklü imaj ve dekupe görselleri için:

Dilek Özcan
dileko@marjinal.com.tr

www.marksandspencer.com.tr

Marks&Spencer
Tüm dünyada tanınan İngiliz perakende devi Marks & Spencer, modern stil ve kaliteyi, kadın & erkek, çocuk, iç giyim koleksiyonları açılımında ve bunların yanı sıra ev koleksiyonu seçenekleriyle gıda ürünlerini, müşterilerinin beğenisine sunuyor. 45 farklı ülkede 1.000'i aşkın mağazalar zinciriyle kuruluşu bir yüzyılı aşkın süre öncesine dayanan Marks & Spencer, İngiltere'nin öncü perakendecileri arasında bulunuyor. Türkiye'de ise 1995 yılından bu yana faaliyet gösteren marka, bugün 43 mağazası ile Türkiye'nin önemli giyim perakende zincirleri arasında yer alıyor. Stil, Kalite, Servis, Yenilikçi Yaklaşım ve Güven ilkeleri ile hareket eden ve yaptığı her işte müşterilerini ön planda tutan marka, tüm dünyada daimî yenilikçi ürünleri, yüksek kalite standartları ve bu amaçta oluşturduğu ilkeleri ile ürünlerini satışa sunuyor.