Haberler / ACCO Basın Bültenleri
05.02.2019

Sevgililer Günü hediyesi Leitz'dan

Sevgililer Günü gittikçe yaklaşırken bu özel günü ölümsüz kılacak hediye de günün en önemli kararlarından birisi haline geliyor. Leitz'ın canlı renk seçeneklerine sahip WOW Mini Bluetooth Hoparlör, Click & Store Kutu ve WOW Sound Kalemlik ürünleri hediye arayan herkesin tercihi haline geliyor.

Alman kırtasiye devi Leitz®, hayatı kolaylaştıran, portatif ve sağlam ürünleriyle Sevgililer Günü'nde hediye arayanların yardımına koşuyor.

Canlı WOW renklerinden beyaz, mavi, yeşil ve pembe seçenekleriyle üretilen Leitz® WOW Mini Bluetooth Hoparlör, Bluetooth bağlantısının yanı sıra SD kart okuyucusuyla portatif bir müzik çalar haline geliyor. Standart kulaklık girişinin bulunduğu hoparlör ile telefon aramaları da kolaylıkla yapılabiliyor. Leitz® WOW Mini Bluetooth Hoparlör, hareket halindeyken muhteşem bir ses kalitesi sunuyor.

En mutlu anılarınızı Leitz® Click & Store Kutu ile saklayın. Mor, buz mavisi, fuşya, mavi, turuncu ve yeşil renk seçenekleri, lamine yüzeyi ve metal köşeleriyle benzersiz bir tasarıma sahip olan kutular, en büyük aşk hikayelerini bile içerisinde saklayabiliyor. Etiketi sayesinde kişiselleştirilebilen kutu aynı zamanda hediyenizi içinde sunabileceğiniz renkli bir seçenek.

Göz alıcı ve premium kalitedeki Leitz WOW Sound Kalemlik, siyah-beyaz, pembe, mavi ve yeşil renk seçenekleriyle dikkatleri üstüne çekiyor. Kalem, cetvel, stylus gibi gereçler için geniş bir hacim sunan kalemlik, birçok akıllı telefonla uyumlu bölmesiyle akıllı telefonun ekranının kolayca görülmesini sağlıyor. Aynı zamanda ses artırıcı bölmesiyle akıllı telefonun sesini de yükseltiyor.

Leitz® WOW Mini Bluetooth Hoparlör'ün tavsiye edilen satış fiyatı 240 TL'dir.

Leitz® Click & Store Kutuların tavsiye edilen satış fiyatları 50 TL - 80 TL arasında değişmektedir.

Leitz® WOW Sound Kalemlik'in tavsiye edilen satış fiyatı 27 TL'dir.

Önder Kalkancı
onderk@marjinal.com.tr

ACCO Brands Corporation hakkında
Bünyesinde 21 ülkeden 6.500'e yakın çalışanı bulunan ve küresel hasılatı 1,5 milyar dolardan fazla olan ACCO Brands, halka açık bir şirkettir. Şirket, Avrupa'da ofis ürünleri sektörünün en başarılı ve çok iyi bilinen Leitz®, Rexel®, Rapid®, GBC®, Esselte®, Nobo®, Kensington® ve Derwent® gibi markaların da sahibidir.

Esselte Leitz A.Ş. Türkiye Hakkında
Esselte Group, modern çalışma hayatını organize etmeye yardımcı olmak ve inovatif çözümler geliştirmek konusunda köklü bir geçmişe sahip ofis ürünleri üreticisidir. Firma, dünya çapında 144 ülkede ürün ve hizmet satmaktadır. Portföyünde profesyonellerin diledikleri yerde organize olmalarını sağlayan üstün kaliteli ürünler sunan, sektörde Alman mirası ve kalite standartlarıyla tanınan ve inovatif bir marka olarak iş yapış şekillerinin geleceğine öncülük eden Leitz markası bulunmaktadır. Esselte Group birçok kez sektörden ve tüketici kuruluşlardan prestijli ödüller kazanan çözümler üretmiştir. Söz konusu çözümler arasında Leitz Complete mobil cihazlar için aksesuarlar, tanıtımlar ve online çözümler yer almaktadır. Tüm bunların yanında şirketin Kurumsal Sosyal Sorumluluk alanında olağanüstü bir sicili bulunmaktadır. Esselte Group hakkında daha fazla bilgi için www.esselte.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

ACCO