15.02.2019

Sevgililer Forum Çamlık'ta “Aşk Butonu”yla kazandı

Denizli'nin en çok ilgi gören alışveriş merkezi Forum Çamlık, Sevgililer Günü'ne özel “Aşk Butonu” kampanyasıyla beş gün boyunca eğlence ve alışverişi bir araya getirerek ziyaretçilerine anında yüzlerce hediye kazandırdı. Hediyelerin yanı sıra özel dekorlar ve sürpriz dans gösterisiyle Forum Çamlık ziyaretçileri 14 Şubat'ı coşkuyla kutladı.

Denizli'nin buluşma noktası Forum Çamlık, Sevgililer Günü'ne özel dekorlarla 14 Şubat'ta aşkın rengine büründü. Dekorlar önünde fotoğraf çekilen çiftler, aynı zamanda Pahoy Dans Okulu'nun destekleriyle gerçekleşen tango gösterisiyle keyifli anlar yaşadı.

9 – 14 Şubat 2019 tarihleri arasında “Aşk Butonu” kampanyası kapsamında ziyaretçiler hem sevdikleri için keyifle alışveriş yaptı hem de anında sürpriz hediyelerden birini kazanma fırsatı yakaladı. 200 TL'lik alışveriş yapan herkesin Aşk Butonu'na basmaya hak kazandığı kampanyada sevilen markaların hediye çeklerinden sırt çantası ve aşk temalı hediyelere pek çok sürpriz hediye sahiplerini buldu.