Haberler / SanDisk Basın Bültenleri
13.04.2018

SanDisk ile bahara hazırsınız

Bağımsız tüketici araştırmalarına göre Türkiye'nin yüzde 60'ı verilerini silmek zorunda kalırken yüzde 40'ı ise verilerini kaybediyor. SanDisk, iOS ve Android cihazlarının yanı sıra PC ve Mac'e yönelik depolama ürünleriyle bu sorunları ortadan kaldırıyor!

Serin bir kışın ardından güzel havalar göz kırpmaya başladı bile! Yılın bu zamanlarında yeşilin farklı tonları hayatımıza giriş yaparken birçok müthiş fotoğrafın ve videonun da arka planını oluşturuyor. Fakat SanDisk'in dünya çapında gerçekleştirdiği bağımsız tüketici araştırmalarına göre Türkiye'deki katılımcıların yüzde 60'ı akıllı cihazında alan açmak için her üç ayda bir veri silmek zorunda kalırken yüzde 40'ı ise yedeklemediği için verilerini kaybediyor. Dört gözle beklenen bu zamanlarda oluşturulacak canlı içerikler için depolama alanlarının yeterli olmasını sağlayan SanDisk, geniş ürün yelpazesiyle göz dolduruyor.

iPhone ve iPad'inize ek depolama: SanDisk iXpand
Bir tarafında Lightning, diğer tarafında da USB 3.0 bağlantısına sahip olan SanDisk iXpand, kapasitesi dolan iPhone ve iPad'inizin ayrılmaz bir dostu oluyor. App Store'dan kolayca edinebileceğiniz iXpand Sürücü uygulamasıyla fotoğraf ve videolarınızı iXpand'e kolayca yedekleyerek cihazınıza rahat bir nefes aldırabilirsiniz. iXpand mobil uygulaması, cihaz ve iXpand arasında bağlantı kurulduğu anda fotoğraflarınızı ve videolarınızı otomatik olarak yedekler. USB 3.0 bağlantısı sayesinde depolanan içerikler bir Mac veya PC'ye de aktarılabiliyor.

Ultra Dual Drive USB, Android cihazı ve bilgisayar arasında köprü oluşturuyor
mikro-USB ve USB 3.0 girişleri ile Android cihaz ve bilgisayarlarla uyumlu Ultra Dual Drive, Android cihazından depolanan dosyaları bilgisayara aktarabildiği gibi kendi içerisinde de saklayabiliyor. 16GB'tan 256 GB'a, birçok kapasite seçeneğine sahip olan Ultra Dual Drive, Google Play Store'dan indirilebilen SanDisk Memory Zone uygulaması sayesinde Android cihazla bağlantı oluşturduğu anda verilerinizi depoluyor. Bilgisayarın USB 3.0 bağlantı noktasını kullandığında Ultra Dual Drive USB, 150 MB/sn.ye varan hızlarda veri aktarımı gerçekleştirilebiliyor.

İlgili kişi
Önder Kalkancı
onderk@marjinal.com.tr

SanDisk
Flaş veri depolama kartlarının yaratıcısı ve dünyanın en büyük sağlayıcısı olan SanDisk flaş bellek endüstrisinin araştırma, üretim ve ürün tasarımından tüketici markalaştırması ve bireysel dağıtıma kadar tüm aşamalarında dünya lideridir. SanDisk’in ürün portföyünde cep telefonları, dijital kameralar, aktüel kameralar ve dijital audio/video çalarlar için bellek kartları, tüketiciler ve yatırımlar için USB flaş sürücüler, mobil cihazlar için entegre bellekler ve bilgisayarlar için veri depolama aygıtları (SSD) bulunuyor. Satışlarının yüzde ellisini ABD dışında gerçekleştiren SanDisk (www.sandisk.com/corporate), Silicon Vadisi temelli S&P 500 endeksinde yer alan bir şirkettir.