Haberler / Morhipo.com Basın Bültenleri
27.03.2018

Rexona ile Siyah-Beyaz şıklık Morhipo.com'da

Trend takipçisi kadınların vazgeçilmez markası People by Fabrika ve her zaman daha fazlasını isteyenlerin deodorant markası Rexona bir araya geldi. İki markanın iş birliğiyle Morhipo.com'da açılan “People by Fabrika Rexona Invisible Black+White Fresh Özel Seçimleri” kampanyasından alışveriş yapanlara Rexona'nın en çok satan deodorantları Invisible Black+White Fresh veya Invisible Black+White hediye.

Morhipo.com'un özel markası People by Fabrika, Rexona ile işbirliği yaparak 27 Mart- 1 Nisan tarihleri boyunca sürecek bir kampanya hazırladı. “People by Fabrika Rexona Invisible Black+White Fresh Özel Seçimleri” kampanyasında sezonun trendi siyah-beyaz ürünler yer alıyor. Kampanya süresince bu özel seçimlerden alışveriş yapan herkese Rexona'nın siyah ve beyaz kıyafetlerde hiçbir iz bırakmayan Inbisible Black+White Fresh veya Invisible Black+White deodorantları da hediye edilecek.

Esra Şavkın / 0537 858 85 49 - 0212 219 29 71 / esras@marjinal.com.tr

Morhipo.com hakkında
Türkiye'de ilk kez yeni sezon ürünleri ve çok avantajlı kampanyaları bir araya getiren morhipo.com, her zevke ve bütçeye uygun zengin ürün çeşitliliği, yüksek indirim oranları ve hızlı teslimat ayrıcalıklarıyla alışveriş dünyasında fark yaratıyor, “Koşulsuz Müşteri Mutluluğu” anlayışıyla hareket eden Morhipo.com 3D Secure gibi güvenlik sistemlerinin yanı sıra internet üzerindeki işlemleri şifreleyerek tüketicilerin gizliliğini maksimum seviyeye çıkaran Full SSL teknolojisi ile üyelerine güvenli alışveriş keyfi yaşatıyor. Yeni Sezon bölümünde mağazalarla aynı zamanda yüz binlerce sezon ürününü üyelerine sunan morhipo.com, Özel İndirim Kulübü bölümünde ise her gün yüzde 90'a varan indirimler uygulayarak kaçırılmayacak kampanyaları üyeleriyle buluşturuyor. www.morhipo.com

Morhipo.com
Türkiye’de ilk kez yeni sezon ürünleri ve çok avantajlı kampanyaları bir araya getiren morhipo.com, her zevke ve bütçeye uygun zengin ürün çeşitliliği, çok yüksek indirim oranları ve hızlı teslimat ayrıcalıklarıyla alışveriş dünyasında fark yaratıyor. Yeni Sezon bölümünde mağazalarla aynı zamanda binlerce sezon ürününü üyelerine sunan morhipo.com, Özel İndirim Kulübü bölümünde ise her gün yüzde 90’a varan indirimler uygulayarak kaçırılmayacak kampanyaları üyeleriyle buluşturuyor. ‘Koşulsuz Müşteri Mutluluğu’ anlayışıyla üyelerine güvenli bir alışveriş keyfi yaşatan morhipo.com, müşterilerinin talebi halinde bir ay süreyle koşulsuz iade kabul ediyor ve kargo ücretini üstleniyor.