Haberler / ACCO Basın Bültenleri
06.02.2019

Rexel'in GDPR ile uyumlu evrak imha makineleri hediyelerle geliyor

Evrak imha ve kaplama makinelerinin saygın markası Rexel®, Satın Al ve Kazan kampanyasıyla GDPR ile uyumlu seçili ürünlerinde Kensington marka çanta hediye ediyor.

Dünya çapındaki müşterilerine evrak imha makinesi ve kaplama makinesi gibi ofis gereçleri sağlayan Rexel®, GDPR ile uyumlu seçili ürünlerinin ‘Satın Al ve Kazan' kampanyasıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Tüm yıl süren kampanya kapsamında Rexel Auto+ 200X, Kensington SecureTrek™ 17" Çek Çek Çanta; Rexel Mercury™ RSX1834, Kensington SecureTrek™ 15" Sırt Çantası ve Rexel Promax RSX1035 alana Kensington TripleTrek™ Sırt Çantası'yla birlikte geliyor.

Rexel Auto+ 200X ile zamandan ve maliyetten tasarruf edin
Evrakları yüzde 98 daha kısa sürece imha eden Auto Feed serisinin üyesi Auto+ 200X, 80 gsm değerine sahip 200 sayfa belgeleri otomatik olarak P-4 (4x40mm) çapraz kesim parçalarına ayırarak imha ediyor. Aynı zamanda Auto+ 200X ile kağıtları tek tek koyma ve zımba tellerini veya ataçları çıkarma zorunluluğu da tarih oluyor.

Ayrıca Rexel Auto+ 200X'ü alana tüm yıl boyunca Kensington SecureTrek™ 17" Çek Çek Çanta da hediye. Havalimanı ve oteller gibi çalıntı riski olan alanlarda çek çek çantanızı bir yere sabitlemeyi sağlayan SecureTrek™ Kilit Tabanı sistemi sayesinde seyahat çantasını koruyan çanta, mobil cihazların ve diğer değerli eşyaların güvende olmasını sağlıyor. Aynı zamanda Kensington Güvenlik Yuvası, ClickSafe® ve MicroSaver® kilitleri de çantada yer alıyor.

Rexel Mercury™ RSX1834 ile kağıt sıkışmasına son
Gelişmiş özelliklere sahip Mercury™ evrak imha makinesi, kurumlara gizli belgeleri parçalara ayırmak için gereken güvenliği sağlıyor. 80 gsm 13 sayfayı 80gsm P-4 (4x40mm) Çapraz Kesim parçalarına ayıran makine, 23 litre atık kutusu kapasitesine sahip. Kağıt sıkışması sorununu ortadan kaldıran cihaz, aynı zamanda yıl boyunca Kensington SecureTrek™ 15" Sırt Çantası hediyesiyle dikkat çekiyor. SecureTrek™ Dizüstü Bilgisayar Sırt Çantası, dizüstü bilgisayarını hasarlara karşı korumanın yanında nerede olursa olsun hırsızlığa karşı güvenlik sistemi sunuyor.

3 kat daha uzun kullanım süresi sunan Rexel Promax RSX1035
Küçük ve orta ölçekli ofisler için geliştirilen Promax RSX1035, tek seferde 10 sayfayı güvenli P4 (4x40mm) Çapraz Kesim parçalarına ayırabiliyor ve zımba teli, ataç ve kredi kartı imha edebiliyor. 3 kat daha uzun kullanım süresi sunan Promax RSX1035, ultrabooklar için son derece şık ve fonksiyonel bir sırt çantası Kensington TripleTrek™ Sırt Çantası'yla birlikte geliyor. TripleTrek™ Sırt Çantası'nda ultrabook, tablet bilgisayar ve akıllı telefon gibi cihazları çizilmeye karşı koruyan polar astarlı bölmeler bulunuyor.

Rexel Auto+ 200X'in tavsiye edilen satış fiyatı 3.100 TL'dir.

Rexel Mercury™ RSX1834'ün tavsiye edilen satış fiyatı 2.800 TL'dir.

Rexel Promax RSX1035'in tavsiye edilen satış fiyatı 870 TL'dir.

Önder Kalkancı
onderk@marjinal.com.tr

ACCO Brands Corporation hakkında
Bünyesinde 21 ülkeden 6.500'e yakın çalışanı bulunan ve küresel hasılatı 1,5 milyar dolardan fazla olan ACCO Brands, halka açık bir şirkettir. Şirket, Avrupa'da Ofis Ürünleri sektörünün en başarılı ve çok iyi bilinen Leitz®, Rexel®, Rapid®, GBC®, Esselte®, Nobo®, Kensington® ve Derwent® gibi markaların da sahibidir. Acco Brands Corporation Türkiye ofisi Esselte Leitz A.Ş'dir. www.esselte.com.tr, www.accobrands.com