Haberler / ACCO Basın Bültenleri
14.03.2019

Rexel Momentum serisi evrak imha makinesi alana 600 TL değerindeki Kensington laptop yükseltici hediye

Evrak imha ve kaplama makinelerinin saygın markası Rexel'in Momentum serisi evrak imha makinelerini alanları, konfor ve kolaylığı bir araya getiren ödüllü Kensington SmartFit laptop yükseltici bekliyor. 31 Aralık 2019'a kadar sürecek olan kampanyaya katılmak için bir form doldurmak ve Rexel Momentum serisine üye makinenin faturasını göndermek yeterli.

Dünya çapında birçok müşterisinin kullanımına evrak imha makinesi ve kaplama makinesi gibi ofis gereçleri sunan Rexel, yeni bir kampanya daha başlattı. Mart 2019'dan itibaren yılın kalan tüm günleri boyunca Rexel Momentum M515, Rexel Momentum X415, Rexel Momentum X420 ve Rexel Momentum M510 kağıt imha makinelerini alan herkese Kensington SmartFit® kablosuz telefon şarj pedli laptop yükselticisi hediye.

20 yıllık deneyim günümüzün teknolojisiyle buluşuyor
Konfor ve kolaylığı birleştiren ödüllü Kensington SmartFit® laptop yükselticisi, markanın ergonomi alanındaki 20 yıllık deneyimini kablosuz telefon şarjı gibi en güncel ve güvenilir teknolojilerle bir araya getiriyor. Laptopları göz seviyesine çıkartarak kullanıcıların boyun ve bel ağrılarından kurtulmasını sağlarken aşağıda yer alan platformda telefonların kablosuz olarak şarj olmasını sağlıyor. SmartFit® sistemi, kullanıcıların bilgisayarlarını konforlu bir şekilde kullanmalarına yardımcı oluyor.

Rexel Momentum M515'in tavsiye edilen satış fiyatı 2.400 TL'dir.
Rexel Momentum X415'in tavsiye edilen satış fiyatı 1.400 TL'dir.
Rexel Momentum X420'nin tavsiye edilen satış fiyatı 2.250 TL'dir.
Rexel Momentum M510'un tavsiye edilen satış fiyatı 1.500 TL'dir.

Kampanya hakkında bilgi için: https://www.rexeleurope.com/tr-tr/promotions2/momentum-buy--get-promotion/

Önder Kalkancı
onderk@marjinal.com.tr

ACCO Brands Corporation hakkında