Haberler / Morhipo.com Basın Bültenleri
07.04.2018

Morhipo ve DCEY davetinde ünlüler geçidi

E-ticarette modanın öncü ismi Morhipo.com ve Davet Çok Elbisem Yok'un işbirliğinde Fenix İstanbul'da düzenlenen davette pek çok ünlü isim bir araya geldi. DCEY kurucuları Eda Franci ve Seda Yenigün'ün tasarımlarıyla hazırlanan koleksiyon moda dünyasından tam puan aldı.

Davet Çok Elbisem Yok estetiğini yansıtan tasarımların bulunduğu ve sadece Morhipo.com'da satışa sunulacak özel koleksiyon, Fenix İstanbul'da düzenlenen çok özel bir etkinlikle davetlilerin beğenisine sunuldu.

Modanın kalbinin attığı davette, trendlerin yakın takipçisi editör ve blogger'ların yanı sıra Burcu Esmersoy, Merve Boluğur, Raisa Sason, Selin Demiratar, Ceylan Atınç, Arzu Sabancı,  Ayşe Boyner, Elif Boyner, Damla Biran Yılmaz, Pınar Tezcan, Etel Baler, Serra Türker, Evren Kayar, İpek Köse, Ayşe Kucuroğlu, Cemre Kemer, Işıl Reçber, Burcu Güneş gibi ünlü isimler bir araya geldi.

Davet Çok Elbisem Yok kurucuları Eda Franci ve Seda Yenigün'ün imzasını taşıyan eşsiz koleksiyon romantik ve modern stili buluşturan tasarımlarıyla yaz davetlerine damgasını vuracak.

*Etkinlik görsellerinin tamamına ve yüksek çözünürlükteki versiyonlarına linkten ulaşabilirsiniz:

*Koleksiyona ait dekupe ve imaj görsellerine linkten ulaşabilirsiniz:

Esra Şavkın
0212 219 29 71 / 0537 858 85 49
esras@marjinal.com.tr

Morhipo.com hakkında
Türkiye'de ilk kez yeni sezon ürünleri ve çok avantajlı kampanyaları bir araya getiren morhipo.com, her zevke ve bütçeye uygun zengin ürün çeşitliliği, yüksek indirim oranları ve hızlı teslimat ayrıcalıklarıyla alışveriş dünyasında fark yaratıyor, “Koşulsuz Müşteri Mutluluğu” anlayışıyla hareket eden Morhipo.com 3D Secure gibi güvenlik sistemlerinin yanı sıra internet üzerindeki işlemleri şifreleyerek tüketicilerin gizliliğini maksimum seviyeye çıkaran Full SSL teknolojisi ile üyelerine güvenli alışveriş keyfi yaşatıyor. Yeni Sezon bölümünde mağazalarla aynı zamanda yüz binlerce sezon ürününü üyelerine sunan morhipo.com, Özel İndirim Kulübü bölümünde ise her gün yüzde 90'a varan indirimler uygulayarak kaçırılmayacak kampanyaları üyeleriyle buluşturuyor. www.morhipo.com

Morhipo.com
Türkiye’de ilk kez yeni sezon ürünleri ve çok avantajlı kampanyaları bir araya getiren morhipo.com, her zevke ve bütçeye uygun zengin ürün çeşitliliği, çok yüksek indirim oranları ve hızlı teslimat ayrıcalıklarıyla alışveriş dünyasında fark yaratıyor. Yeni Sezon bölümünde mağazalarla aynı zamanda binlerce sezon ürününü üyelerine sunan morhipo.com, Özel İndirim Kulübü bölümünde ise her gün yüzde 90’a varan indirimler uygulayarak kaçırılmayacak kampanyaları üyeleriyle buluşturuyor. ‘Koşulsuz Müşteri Mutluluğu’ anlayışıyla üyelerine güvenli bir alışveriş keyfi yaşatan morhipo.com, müşterilerinin talebi halinde bir ay süreyle koşulsuz iade kabul ediyor ve kargo ücretini üstleniyor.