Haberler / b-fit Basın Bültenleri
17.10.2018

Renkli koşuya katılan b-fit'li kadınlar adımlarıyla sivil topluma güç kattı

Türkiye'nin ilk ve en yaygın kadınlara özel spor ve yaşam merkezi markası b-fit, 14 Ekim Pazar günü İzmir'de düzenlenen Color Sky 5K Renkli Koşu Festivali'nin sponsoru oldu.  Türkiye'nin dört bir yanındaki b-fit'li kadınlar Bedensel Engellilerle Dayanışma Derneği işbirliğinde yapılan ve Tohum Otizm Vakfı'nı destekleyen etkinlikte buluştu.

50 şehirde 222 merkeziyle spor kültürünü yeniden inşa eden b-fit, üyelerini Color Sky 5K Renkli Koşu Festivali'nde bir araya getirdi. Her yaştan, her bedenden insanın ister koşarak ister yürüyerek ama mutlaka çok eğlenerek tamamladığı festivalin İzmir etkinliği renkli görüntülere sahne oldu.

Renkli koşu öncesinde b-fit spor eğitmenleri aerodans gösterisiyle festival alanını hareketlendirdi. Etkinlik boyunca b-fit standına uğrayanlar b-fit merkezlerinde ücretsiz deneme üyeliği kazandı.

Amerika'da başlayıp tüm dünyaya yayılan Color Sky 5K Renkli Koşu Festivali'nin bu yılki marka sponsorları arasında yer alan b-fit, etkinliğin biletlerini satarak Bedensel Engellilerle Dayanışma Derneği'ne ve TOHUM Otizm Vakfı'na destek oldu.

Esra Şavkın
esras@marjinal.com.tr

b-fit Hakkında
Kadın Spor ve Yaşam Merkezi b-fit, 2006 yılında 6 kadının bir araya gelerek, kadın girişimciliğini desteklemek ve kadınların spor yapabileceği, sosyalleşebileceği spor ve yaşam merkezlerinin ülke genelinde yaygınlaşması amacıyla kurulmuş Türkiye'nin ilk sosyal girişimi ve 50 ilde bulunan 222 merkeziyle en yaygın spor merkezleri ağıdır. b-fit, 30 dakikalık istasyon çalışmalarından oluşan bir egzersiz sistemi sunar. Merkezlerdeki hidrolik ekipmanlar ve kardiyo platformları kadınların kendi itme-çekme güçleriyle hem formda kalmalarını hem de kardiyovasküler sistemlerini geliştirerek yaşam kalitelerini artırmalarını sağlar. https://b-fit.com.tr/tr