Haberler / Morhipo.com Basın Bültenleri
02.03.2017

Rengarenk kombinlerle stilinizde fark yaratın

Artık modada ‘özgürlük' teması hakim. Modern hayatın etkisi ve lüks markaların da sokaktan ilham almasıyla moda demokratikleşiyor. Hem lüks hem ulaşılabilir markaları farklı renk ve marka kombinleriyle harmanlayan Morhipo.com, modaseverlere enerjik ve ekonomik bir stil anlayışı sunuyor. Farklı fiyatlardaki yüzlerce markanın rengarenk ürünlerini müşterileri için özenle seçen Morhipo.com'un özgür ve farklı stilini keşfedin!

Modern hayatın akışı, teknolojinin bize sunuduğu hız ve ulaşılabilirlik moda dünyası aktörlerinin de bu hıza ayak uydurmasını gerektiriyor. Modaseverlere bu hızda ve ulaşılabilir fiyatlarda farklı seçenekler sunmak günümüz dünyasının artık olmazsa olmazı. Binlerce markayı bir arada sunan Morhipo.com, e-ticaret konusundaki iddiasını ulaşılabilir moda alanında da sürdürüyor. Kendi markaları People by Fabrika ve D by Divarese ile moda dünyasına yeni bir çizgi getiren Morhipo.com, mevsim ne olursa olsun canlı renklerin ve eklektik tarzın bir araya geldiği stilleri modayı yakından takip eden modaseverlerle  buluşturuyor.

Her mevsimde enerjik renk ve marka harmonileri
Alışılmış renk ve stil anlayışının dışına çıkan Morhipo.com, kendi özel markaları ve diğer markalarla harmanladığı kombinlerle yeni bir moda algısı yaratıyor. Modada özgürlüğü savunan Morhipo.com, farklı marka ve renklerin enerjik kombinleriyle moda severlere cesaret veriyor. Sezon fark etmeksizin sarı, kırmızı ve mavinin en cesur tonlarını bir araya getiren kombinler, fiyatı ne olursa olsun farklı markaların bir aradaki uyumunun en etkileyici örneklerini oluşturuyor.

Editöre Not: Görsellerin tamamına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Esra Şavkın
esras@marjinal.com.tr

Morhipo.com hakkında
Türkiye'de ilk kez yeni sezon ürünleri ve çok avantajlı kampanyaları bir araya getiren morhipo.com, her zevke ve bütçeye uygun zengin ürün çeşitliliği, yüksek indirim oranları ve hızlı teslimat ayrıcalıklarıyla alışveriş dünyasında fark yaratıyor, “Koşulsuz Müşteri Mutluluğu” anlayışıyla üyelerine güvenli alışveriş keyfi yaşatıyor. Yeni Sezon bölümünde mağazalarla aynı zamanda yüz binlerce sezon ürününü üyelerine sunan morhipo.com,  Özel İndirim Kulübü bölümünde ise her gün yüzde 90'a varan indirimler uygulayarak kaçırılmayacak kampanyaları üyeleriyle buluşturuyor. www.morhipo.com

Morhipo.com
Türkiye’de ilk kez yeni sezon ürünleri ve çok avantajlı kampanyaları bir araya getiren morhipo.com, her zevke ve bütçeye uygun zengin ürün çeşitliliği, çok yüksek indirim oranları ve hızlı teslimat ayrıcalıklarıyla alışveriş dünyasında fark yaratıyor. Yeni Sezon bölümünde mağazalarla aynı zamanda binlerce sezon ürününü üyelerine sunan morhipo.com, Özel İndirim Kulübü bölümünde ise her gün yüzde 90’a varan indirimler uygulayarak kaçırılmayacak kampanyaları üyeleriyle buluşturuyor. ‘Koşulsuz Müşteri Mutluluğu’ anlayışıyla üyelerine güvenli bir alışveriş keyfi yaşatan morhipo.com, müşterilerinin talebi halinde bir ay süreyle koşulsuz iade kabul ediyor ve kargo ücretini üstleniyor.