Haberler / REIDIN Basın Bültenleri
10.01.2019

REIDIN'in yeni genel müdürü Alp Çapa oldu

Pazarlama ve Reklamcılık mezunu olan Alp Çapa, kariyerinin ilk 10 yılını finans (sermaye piyasaları) alanında çalışarak geçirdikten sonra, 2000 yılında Veripark ile dijital endüstriye geçiş yaptı. Ardından bigpara.com Genel Müdürü olarak Doğan Online'da ve Yeni Medya Direktörü olarak Doğan TV Holding'de görev aldı ve şirketin tüm online operasyonlarının sorumluluğunu üstlendi. Sonrasında e-ticaretle ilgili çeşitli projeler için Türk Telekom Grubu'na danışmanlık yaptı. Türk Telekom Grubu'ndan sonra hemensaglik.com isimli online sağlık ve e-ticaret sitesini kurdu ve yönetti. Daha sonra Doğuş Grubu'na bağlı Doğuş Yeni İnternet'in (bonubon.com) tüm operasyon, iş geliştirme ve stratejisinden sorumlu oldu.  Ardından, Kanal ve Operasyon Direktörü olarak Doğuş Müşteri Sistemleri'nde (Zubizu) görev yaptı. Alp Çapa son olarak, yine Doğuş Grubu'na bağlı, Türkiye çapında toplam konut gayrimenkullerinin yüzde 98'ini kapsayan incelemeleri ve güçlü veri setleriyle gayrimenkul sektöründe güvenilirliğini kanıtlamış, Dubai merkezli REIDIN'e genel müdür olarak atandı.

REIDIN hakkında
2007'den bu yana, gelişmekte olan piyasalara odaklı, lider bir gayrimenkul bilgi şirketi olarak hizmet veren REIDIN, Türkiye ve Birleşik Arap Emirlikleri için elde edilmesi zor verilere dayalı gayrimenkul fiyat endeksleri üreten ilk firmadır. Sahibi olduğu büyük miktardaki veriler ile iş ortaklarından gelen bilgileri harmanlarken yapay zeka algoritmaları ve tekniklerini kullanan, veri analizi ve bilimi alanında küresel bir oyuncudur. İş ortaklarına daha iyi stratejik kararlar vermeleri, gelirlerini artırmaları, maliyetlerini düşürmeleri ve rekabette avantaj sağlamaları için yardımcı olan, disiplinler arası veri bilimi ve veri analitiği şirketidir. İş ortakları arasında devlet kurumları, bankalar, sigorta şirketleri, perakende zincirleri, gayrimenkul geliştiricileri, emlak-gayrimenkul danışmanları, yatırım danışmanları ve değerleme uzmanları bulunmaktadır.

REIDIN