Haberler / Marjinal Porter Novelli Basın Bültenleri
05.02.2018

REIDIN'in kurumsal iletişimi Marjinal Porter Novelli'ye emanet

Uluslararası yatırım fonlarından yerel bankalara, finansal kurumlardan emlak şirketlerine, devlet kurumlarından geliştiricilere kadar tüm sektörel profesyonellerin veri kaynağı olarak tercihi haline gelen REIDIN, çok yönlü iletişim için Marjinal Porter Novelli'yi seçti.

Gayrimenkul sektörü ile ilgili kapsamlı ve derinlikli analitik bilgiler sunan REIDIN, Türkiye çapında toplam konut gayrimenkullerinin yüzde 98'ini kapsayan incelemeleri ve yüzde 90'dan fazla doğruluk payı sunan güçlü veri setleriyle gayrimenkul sektöründe güvenilirliğini kanıtlamış bir şirket olarak faaliyetlerini sürdürüyor.

Gelişmekte olan ülkelere odaklanan REIDIN erişimi zor, kapsamlı ve güncel sektör veri ve bilgilerini kullanıcı dostu ve akıllı internet çözümleri ile profesyonellere sunarak, zamandan ve maliyetten tasarruf etmelerini sağlıyor. Kullanıcılarına kapsamlı ve detaylı bilgi, analiz ve araştırmalar sunan REIDIN'in kullanıcıları arasında gayrimenkul geliştiricileri, bankalar, mortgage ve sigorta şirketleri, emlak acenteleri, değerleme şirketleri, danışmanlık şirketleri, perakende şirketleri ve devlet kurumları yer alıyor.

REIDIN hakkında
2007'den bu yana, gelişmekte olan piyasalara odaklı, lider bir gayrimenkul bilgi şirketi olarak hizmet veren REIDIN, Türkiye ve Birleşik Arap Emirlikleri için elde edilmesi zor verilere dayalı gayrimenkul fiyat endeksleri üreten ilk firmadır. Sahibi olduğu büyük miktardaki veriler ile iş ortaklarından gelen bilgileri harmanlarken yapay zeka algoritmaları ve tekniklerini kullanan, veri analizi ve bilimi alanında küresel bir oyuncudur. İş ortaklarına daha iyi stratejik kararlar vermeleri, gelirlerini artırmaları, maliyetlerini düşürmeleri ve rekabette avantaj sağlamaları için yardımcı olan, disiplinler arası veri bilimi ve veri analitiği şirketidir. İş ortakları arasında devlet kurumları, bankalar, sigorta şirketleri, perakende zincirleri, gayrimenkul geliştiricileri, emlak-gayrimenkul danışmanları, yatırım danışmanları ve değerleme uzmanları bulunmaktadır.

Marjinal Porter Novelli hakkında
1993 yılından beri adanmanın gücünü sağlam verilerle harmanlayarak, müşterilerinin hedeflediği kitlenin fikirlerini, görüşlerini ve davranışlarını dönüştürecek derin kavrayışlar geliştiren Marjinal Porter Novelli Türkiye'nin en itibarlı ajanslarındandır. 50'ye yakın profesyonel çalışanıyla 360 derece iletişim hizmeti sunan Marjinal Porter Novelli'nin bağlı olduğu Porter Novelli network'ü, 2011 ve 2012 yıllarında, The Holmes Report tarafından EMEA (Avrupa, Ortadoğu, Afrika) bölgesinde çalışılabilecek “En İyi Çokuluslu Danışmanlık Şirketi” seçilmiştir. Marjinal Porter Novelli, XSight'ın Marketing Türkiye için gerçekleştirmiş olduğu “Gazeteci Gözüyle PR'ın Yıldızları” araştırmasında, “Gazetecilere göre en olumlu imaja sahip PR ajansı” değerlendirmesinde ilk sırada yer almıştır. www.marjinal.com.tr

1993 yılından beri adanmanın gücünü sağlam verilerle harmanlayarak, müşterilerinin hedeflediği kitlenin fikirlerini, görüşlerini ve davranışlarını dönüştürecek derin kavrayışlar geliştiren Marjinal Porter Novelli Türkiye'nin en itibarlı ajanslarındandır. 50’ye yakın profesyonel çalışanıyla 360 derece iletişim hizmeti sunan Marjinal Porter Novell’inin bağlı olduğu Porter Novelli networkü, 2011 yılında, The Holmes Report tarafından EMEA (Avrupa, Ortadoğu, Afrika) bölgesinde çalışılabilecek “En İyi Çokuluslu Danışmanlık Şirketi” seçilmiştir.