Haberler / Red Hat Basın Bültenleri
06.05.2019

Red Hat, her yıl düzenlediği Red Hat Summit'in basın konferanslarını ve genel oturumlarını canlı yayınlayacak

Red Hat, her yıl düzenlediği en önemli etkinliği Red Hat Summit'i bu yıl Boston'da gerçekleştirecek. Etkinliğin açılış konuşmaları da dâhil olmak üzere genel oturumlarının tamamı canlı yayınla tüm dünyaya aktarılacak. Yüksek performanslı Linux, bulut, otomasyon ve yönetim çözümlerinden konteyner ve Kubernetes teknolojilerine, kurumsal teknolojinin geleceğini oluşturan açık kaynak inovasyonlarının anlatılacağı etkinliğin canlı yayını, 8 Mayıs Çarşamba günü, TSİ 01.00'de başlayacak.

İzleyiciler aynı zamanda Twitter, Facebook, LinkedIn ve Instagram üzerinden #RHSummit hashtag'ini kullanarak çevrimiçi sohbetlere de katılabilecek.

Red Hat Summit 2019'un https://www.thecube.net/redhat-2019 linkinden ulaşılabilecek yayınının programı ise şöyle:

8 Mayıs 2019, Çarşamba

Dr. Christoph Baeck, Hilti
Ken Finnerty, UPS

Red Hat
Dünyanın lider Linux sağlayıcısı ve açık kaynak yazılım ürünleri şirketi Red Hat, güvenilir ve yüksek performanslı bulut, Linux, ara katman, depolama ve sanallaştırma teknolojileri için topluluktan güç alan bir yaklaşımı benimser. Aynı zamanda Red Hat ödüllü destek, eğitim ve danışmanlık hizmetleri sunar. İşletmeler, iş ortakları ve açık kaynak toplulukları arasında bağlantı sağlayan global bir ağ merkezi olarak Red Hat, kaynakları büyüme sağlayacak şekilde konumlandıran yenilikçi teknolojiler oluşturmaya ve müşterileri geleceğin BT dünyasına hazırlamaya yardımcı olur.