15.05.2018

Ramazan'ın vazgeçilmez adresi yine Forum Kayseri!

Tüm ziyaretçilerine yıl boyu kaliteli ve keyifli etkinlikler sunan Forum Kayseri, ünlü sanatçılar, sahne gösterileri, fasıl dinletileri ve geleneksel eğlencelerin yanı sıra ikramlarıyla da zengin bir Ramazan programına imza atıyor. Ramazan ayına özel gösterilerde Kadir Çöpdemir, Melek Baykal ve Süheyl-Behzat Uygur ikilisi, sevenleriyle Forum Kayseri'de buluşacak!

Ayrıcalıklı alışverişin merkezi Forum Kayseri'nin Ramazan programı, ailecek keyifli vakit geçirmek isteyenleri bekliyor. 26 Mayıs'ta Kadir Çöpdemir'i, 2 Haziran'da Süheyl-Behzat Uygur'u, 9 Haziran'da ise Melek Baykal'ı sevenleriyle buluşturacak olan Forum Kayseri'de tüm etkinliklere zengin ikram ve dinletiler de eşlik edecek.

Ramazanda her cuma iftardan önce ve sonra Hacivat-Karagöz ve orta oyunları gibi sahne gösterilerine ev sahipliği yapan Forum Kayseri, hafta sonları da minikleri Ramazan temalı ücretsiz çocuk atölyelerinde, bu özel ayın ruhuna yakışır etkinliklerle ağırlayacak. Geleneksel ikramların yanı sıra hafta içi her gün iftardan önce ve sonra gerçekleştirilecek fasıllarda kulakların pasını silecek dinletiler de sunan Forum Kayseri'nin özel Ramazan programı, ailecek keyifli vakit geçirmek isteyenleri bekliyor.

www.forumkayseri.com