23.05.2018

Ramazan'ın vazgeçilmez adresi Forum Kayseri, Kadir Çöpdemir'i ağırlıyor

Forum Kayseri, ünlü sanatçılarla sahne gösterileri, fasıl dinletileri, açık hava sineması etkinlikleri ve sürpriz ikramlarla dolu dolu hazırladığı Ramazan programı kapsamında 26 Mayıs Cumartesi günü ekranların sevilen yüzü Kadir Çöpdemir'i sevenleriyle buluşturacak.

Kayserililerin ve kenti ziyaret edenlerin buluşma noktası Forum Kayseri, bu yıl Ramazan için hazırladığı özel etkinlik programı kapsamında Kadir Çöpdemir'i misafirleriyle buluşturuyor. 26 Mayıs 2018 Cumartesi günü saat 16.00'da Forum Kayseri'de hayranlarıyla bir araya gelecek olan Çöpdemir, kendine has tarzı ve sürükleyici anlatımıyla izleyenlere çeşitli hikayeler anlatarak keyifli bir Ramazan sohbeti gerçekleştirecek.

Ramazan boyunca ailecek keyifli ve neşeli vakit geçirmek isteyen herkes, Forum Kayseri'ye davetli!

www.forumkayseri.com