31.05.2018

Ramazan'ın vazgeçilmez adresi Forum Kayseri bu kez Süheyl & Behzat Uygur kardeşleri ağırlıyor

Forum Kayseri, ünlü sanatçılarla sahne gösterileri, fasıl dinletileri, açık hava sineması etkinlikleri ve sürpriz ikramlarla dolu dolu hazırladığı Ramazan programı kapsamında 2 Haziran Cumartesi günü Süheyl ve Behzat Uygur'un özel gösterisine ev sahipliği yapacak.

Kayserililerin ve kenti ziyaret edenlerin buluşma noktası Forum Kayseri, Ramazan için hazırladığı özel etkinlik programı kapsamında bu kez Süheyl ve Behzat Uygur'u ağırlayacak. 2 Haziran 2018 Cumartesi günü saat 16.00'da Forum Kayseri'de sevenleriyle buluşacak olan ikili, interaktif gösterileri kapsamında eski ve yeni Ramazanlar hakkında katılımcılarla keyifli bir sohbet gerçekleştirecek.

Ailecek kaliteli zaman geçirmek isteyen herkes, ünlü sanatçıların sahne aldığı gösteriler, fasıl dinletileri, açık hava sineması etkinlikleri ve sürpriz ikramlarla dolu dolu hazırlanan Forum Kayseri Ramazan programlarına davetli!

www.forumkayseri.com