14.05.2019

Ramazan'a özel ne varsa, hepsi Forum Trabzon'da

Trabzon ve çevre illerin çekim merkezi Forum Trabzon, bu yıl yine tüm ziyaretçilerini Ramazan'a özel dolu dolu programında ağırlıyor. Yavuz Seçkin'in yanı sıra bir Forum Trabzon klasiği haline gelen Sunay Akın ile Mahya Işıkları gösterisinin de ziyaretçilerle buluşacağı programda, fasıl ekibinden özel ikramlara çocuk atölyelerinden mehteran gösterilerine pek çok sürpriz, ailecek keyifli bir Ramazan geçirmek isteyenleri bekliyor.

Trabzon'un alışveriş ve eğlence merkezi Forum Trabzon, Ramazan'a özel programıyla yine göz dolduruyor. Birbirinden keyifli etkinlikleri ve geleneksel ikramlarıyla ailecek keyifli bir Ramazan ayı yaşamak isteyenleri ağırlayacak olan Forum Trabzon'un özel programının yanı sıra 18 Mayıs 2019 Cumartesi gününden bayrama kadar, alışveriş merkezi saat 23.00'e dek ziyaretçi kabul edecek.

Hem gözlere hem gönüllere hitap eden etkinlikler Forum Trabzon'da
20 Mayıs - 3 Haziran 2019 tarihleri arasında her gün iftardan önce bir saat, iftardan sonra bir saat olmak üzere kanun, keman ve ritim üçlüsünden oluşan grup, Forum Trabzon ziyaretçilerine özel fasıl dinletisi gerçekleştirecek. Yine aynı tarihlerde Forum Trabzon'u ziyaret edenler, geleneksel yemek sonrası ikramlıklardan sayılan Osmanlı macunu ve Osmanlı şerbetini tadabilecek. Forum Trabzon'da geleneksel kostümler eşliğinde yapılacak sunumlar, hem gönüllere hem de gözlere hitap edecek. 18 Mayıs Cumartesi günü iftardan sonra gerçekleştirilecek on beş kişilik Mehteran ekibinin coşkulu performansı, Forum Trabzon ziyaretçilerine keyifli anlar yaşatacak. Ramazan ayının geleneksel simgelerinden Karagöz ve Hacivat'ın yanı sıra diğer karakterlerin de bulunduğu ortaoyunu örneklerinden oluşan sahne etkinlikleri, 25-26 Mayıs ile 1-2 Haziran 2019 Cumartesi ve Pazar günleri saat 20.30-21.30 arasında ziyaretçilerle buluşacak.

Yavuz Seçkin ve Sunay Akın Forum Trabzon'da hayranlarıyla buluşacak
25 Mayıs 2019 Cumartesi günü saat 15.30'da gerçekleştirilecek Yavuz Seçkin şov, Forum Trabzon ziyaretçilerini kahkahaya boğacak.
Forum Trabzon, her yıl olduğu gibi bu yıl da Sunay Akın'ı sevenleriyle buluşturuyor. Şair, yazar, gazeteci, araştırmacı ve tiyatro oyuncusu Sunay Akın, 2 Haziran 2019 Pazar günü saat 15.30'da Mahya Işıkları isimli tek kişilik gösterisi için Forum Trabzon sahnesinde olacak.

Forum Trabzon Ramazan'da çocukları unutmadı
20 Mayıs - 3 Haziran 2019 tarihleri arasında Cumartesi ve Pazar günleri çocuklara özel atölye çalışmaları gerçekleştirecek olan Forum Trabzon, taş boyama, kağıt ve kürdandan Karagöz Hacivat ve keçeden parmak kukla yapım atölyelerinde minikleri geleneksel Ramazan değerleriyle buluşturacak.