16.05.2018

Ramazan eğlencesi Forum İstanbul'da bi'başka!

Forum İstanbul, İnce Saz'dan Niyazi Koyuncu'ya, Eda Baba'dan Suzan Kardeş'e her Cumartesi iftar sonrası konserleriyle dopdolu bir Ramazan programı sunuyor. Avrupa sokaklarında görmeye alışkın olduğumuz sokak sanatçılarının nefes kesen gösterilerini de ziyaretçileriyle buluşturan Forum İstanbul'da her hafta sonu müzik dinletileri, kortejler ve çocuk sanat atölyeleriyle rengarenk bir Ramazan sizi bekliyor!

Ziyaretçilerine bi'başka dünyanın kapılarını aralayan Forum İstanbul, bu yıl Ramazan ayına özel hazırlanan dolu dolu etkinlik programıyla herkese hitap ediyor.

Önümüzdeki bir ay boyunca her Cumartesi saat 21.00'de sevilen bir sanatçıyı ziyaretçileriyle buluşturacak olan Forum İstanbul, 19 Mayıs'ta İnce Saz'ı, 26 Mayıs'ta Niyazi Koyuncu'yu, 2 Haziran'da Eda Baba'yı ve 9 Haziran'da Suzan Kardeş'i çim alanındaki Ramazan sahnesinde ağırlayacak.

Cumartesi konserlerinin yanı sıra Ramazan boyunca her cuma günü Retrofoni grubunun nostaljik şarkıları eşliğinde gerçekleştirilecek dinletiler, alışveriş keyfinizi Türk müziği ezgileriyle süsleyecek. Avrupa sokaklarında görmeye alışkın olduğumuz dikkat çekici pek çok sokak gösterisi performansıyla her pazar misafirlerini şaşırtacak olan Forum İstanbul'un bu sürprizine müzik de eşlik edecek.

Forum İstanbul'dan çocuklara özel İstanbul temalı atölyeler
Ramazan ayı boyunca minik misafirlerine özel İstanbul temalı atölyeler gerçekleştirecek olan Forum İstanbul, her cumartesi saat 13.00 – 18.00 arasında mandala, taç yapımı, broş tasarlama ve ahşap boyama konseptleriyle gerçekleştirilecek etkinliklerde minikleri sanatla buluşturacak.

Forum İstanbul'un Ramazan ayına özel hazırlanan zengin etkinlik programı eşliğinde ailecek keyifli zaman geçirmek isteyen herkes, Forum İstanbul'a davetli!

Forum İstanbul Hakkında:
İstanbul Bayrampaşa'da toplam 495.000 metrekarelik inşaat alanına sahip Forum İstanbul 176.245 metrekare kiralanabilir alanı, ulusal ve uluslararası 286 markası ile yalnız Türkiye'nin değil Avrupa'nın en büyük alışveriş merkezlerinden biri. Mağaza karması, etkinlikleri, mimarisi, sanat eserleriyle de İstanbul'da yeni bir hayatın yolunu açan Forum İstanbul Alışveriş ve Yaşam Merkezi, E5 ve TEM otoyolunun bağlantı noktasında konumlanması, yeni metro hatları üzerinde olması, Atatürk Havalimanı'na sadece 25 dk'da ulaşılabilir olması ile, sadece İstanbullulara değil, İstanbul'u ziyaret eden yerli ve yabancı ziyaretçiler için rahat ulaşım ve alışveriş ortamı sunuyor.