31.08.2018

Rafet El Roman Forum Magnesia'daki muhteşem performansıyla Zafer Bayramı kutlamalarına damgasını vurdu

Manisa'nın çekim merkezi Forum Magnesia, bu yıl 30 Ağustos'ta hem Zafer Bayramı kutlaması hem de Forum Music Fest 90'lar etkinliği kapsamında Rafet El Roman'ı Manisalılarla buluşturdu.

Forum Magnesia, bu yıl 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı unutulmaz bir etkinlikle kutladı. Forum Music Fest 90'lar isimli özel organizasyon kapsamında 30 Ağustos 2018 Perşembe günü saat 20.00'de ünlü sanatçı Rafet El Roman Manisalılarla buluştu. Sevilen şarkılarını Manisalı hayranları için seslendiren sanatçı, coşkulu performansıyla bayram kutlamalarına damgasını vurdu.

Forum Magnesia'nın festival gibi sürprizleri devam ediyor
Forum Music Fest 90'lar etkinliği kapsamında 1 Eylül 2018 Cumartesi günü sevilen grup Retrobüs de keyifli bir performans sergileyecek. Ayrıca üç Retrobüs hayranı, sanatçılarla tanışma fırsatı yakalayacak. Forum Magnesia'nın sosyal medya hesapları üzerinden gerçekleştirilecek yarışmayla seçilecek şanslı kişiler, festival coşkusuna sevdikleri sanatçılarla bir araya gelme sevincini de ekleyecek.