Haberler / Qualcomm Basın Bültenleri
12.06.2017

Qualcomm'un Windows 10 PC'ler ile ilgili aşağıda yer alan açıklamasını bilgilerinize sunarız.

"ASUS, HP ve Lenovo olarak yayınladığımız duyuru ardından rakiplerimizden birisinin blog sayfasında, 8 Haziran'da yayınlanan bir makaleyi oldukça ilgi çekici bulduk. Qualcomm Snapdragon 835 Mobil Platformu'nun güç verdiği sürekli bağlantılı Windows 10 PC'leri, bu yılın sonunda piyasaya sürmeyi sabırsızlıkla bekliyoruz. Microsoft ile birlikte Computex 2017 fuarında gösterdiğimiz gibi Snapdragon 835 Mobil PC Platformu, Gigabit LTE bağlantı desteği ve tüm gün süren pil ömrünü şık, ince ve fansız tasarımla bir araya getirerek gerçek anlamda sürekli bağlantılı bir PC deneyimi sunuyor. Bu, kişisel bilgisayarların geleceğini değiştirecek.”

Sevgiler,
ERAY ÇOŞAN AKKUŞ
MARJINAL PORTER NOVELLI
Cumhuriyet Caddesi, El Irak Apt. 165/5 Harbiye 34373 İstanbul | marjinal.com.tr
T 212 219 29 71 | M 533 327 23 97
erayc@marjinal.com.tr
twitter.com/MarjinalPN | facebook.com/MarjinalPN | marjinalclub.com

Qualcomm
Qualcomm Incorporated (NASDAQ:QCOM), 3G, 4G ve yeni nesil mobil teknolojilerinde dünya lideridir. Qualcomm Incorporated, Qualcomm’un lisanslama birimini, Qualcomm Teknoloji Lisanslama (QTL) ve patent portföyünün büyük bir bölümünü de kapsar. Qualcomm Technologies Inc., Qualcomm Incorporated’a bağlı olup diğer iştirakleri ile birlikte tüm Qualcomm mühendisliği, araştırmaları ve geliştirme faaliyetlerinin yanı sıra yarı-iletkenlere dair işleri kapsayan QCT de dahil olmak üzere tüm ürünlerini ve hizmetlerini de gerçekleştirir. 25 yıldan daha uzun bir süredir, Qualcomm fikirleri ve icatları ile tüm dünyadaki insanları bilgiye, eğlenceye ve birbirlerine yakın olmalarını sağlayarak dijital iletişimin evrimine yön vermiştir. Daha fazla bilgi için Qualcomm’un web sitesi, OnQ blog, Twitter ve Facebook sayfalarını ziyaret edebilirsiniz.