Haberler / Qualcomm Basın Bültenleri
22.12.2017

Qualcomm Yönetim Kurulu, oybirliği ile Broadcom ve Silver Lake Partners'ın bir araya getirdiği yönetici adaylarını reddetti

Qualcomm'un Hissedar Çıkarları'nı temsil edecek olan doğru kurul, Qualcomm'un görevde bulunan dünya standartlarındaki yöneticileridir

Qualcomm ön vekaletname hazırladı

Qualcomm Incorporated (NASDAQ: QCOM) bugün, Qualcomm Yönetim Kurulu'nun, Kurulun Yönetişim Komitesi'nin tavsiyelerini göz önünde bulundurarak; Broadcom Limited (NASDAQ: AVGO) ve Silver Lake Partners'ın, Qualcomm'un 2018 Yıllık Hissedarlar Toplantısı'nda yer alan yöneticilerinin yerine geçmesi için önerdiği 11 adayı oybirliğiyle reddettiğini duyurdu. Qualcomm bugün aynı zamanda yaklaşan 2018 Yıllık Toplantısı için ABD Menkul Kıymetler ve Borsalar Komisyonu'na öncül vekil beyanında da bulundu.

Qualcomm
Qualcomm Incorporated (NASDAQ:QCOM), 3G, 4G ve yeni nesil mobil teknolojilerinde dünya lideridir. Qualcomm Incorporated, Qualcomm’un lisanslama birimini, Qualcomm Teknoloji Lisanslama (QTL) ve patent portföyünün büyük bir bölümünü de kapsar. Qualcomm Technologies Inc., Qualcomm Incorporated’a bağlı olup diğer iştirakleri ile birlikte tüm Qualcomm mühendisliği, araştırmaları ve geliştirme faaliyetlerinin yanı sıra yarı-iletkenlere dair işleri kapsayan QCT de dahil olmak üzere tüm ürünlerini ve hizmetlerini de gerçekleştirir. 25 yıldan daha uzun bir süredir, Qualcomm fikirleri ve icatları ile tüm dünyadaki insanları bilgiye, eğlenceye ve birbirlerine yakın olmalarını sağlayarak dijital iletişimin evrimine yön vermiştir. Daha fazla bilgi için Qualcomm’un web sitesi, OnQ blog, Twitter ve Facebook sayfalarını ziyaret edebilirsiniz.