Haberler / Qualcomm Basın Bültenleri
06.06.2018

Qualcomm ve Sprint Snapdragon'lu Her Zaman Bağlı PC için Bir Araya Geliyor

Yeni Veri Planı, Mobil Tüketicilerin Kişisel Bilişiminde Dönüm Noktası Oluyor

Taipei'deki Computex'de Qualcomm Incorporated'ın (NASDAQ:QCOM) iştiraki Qualcomm Technologies, Inc., Asus, HP ve Lenovo™'nun Qualcomm® Snapdragon™ Her Zaman Bağlı PC'lerindeki AutoPay ile sınırsız veriyi ücretsiz olarak sunan Sprint ile güçlerini birleştirdiğini açıkladı1. Ultra ince ve ikisi bir arada cihaz kategorisinin büyümesiyle tüketiciler mobil bilgisayar cihazlarında her zaman bağlı bilişim deneyimi beklerken, bu hizmet, kişilerin çalışma, üretme ve oynama deneyimlerini değiştirecek.

Qualcomm Technologies, Inc. İş Geliştirme Başkan Yardımcısı Joe Glynn, konuyla ilgili “Sprint'e destek vererek, tüketicilere sınırsız veri ve hareket halindeyken daha iyi üretkenlik ve eğlence sunmak ve Snapdragon üzerindeki Windows 10 ekosisteminin sürekli olarak büyümesi bizi heyecanlandırıyor. Bu hizmetin hem var olan hem de ilerleyen günlerde sunulacak ürünlerimizde kullanılmasıyla bu duyuru tüketicilere Kuzey Amerika'nın neredeyse her yerinde hızlı, erişilebilir bağlanırlık sunmada önemli bir dönüm noktası oluşturuyor” dedi.

Qualcomm Technologies tarafından yakın zamanda gerçekleşen duyurunun ardından gelen haber, Avrupa ve Çin'in de dahil olduğu dünyanın birçok yerindeki operatörlerin PC veri planlarını tanıtmasıyla kullanıcı davranışlarının önce-mobil odaklı, her zaman açık, her zaman bağlı Windows 10 deneyimine yönelmesini destekleme bağlılığını güçlendiriyor.

Sprint Ürün Geliştirme ve Tasarlama Başkan Yardımcısı Ryan Sullivan da “Her Zaman Bağlı PC'lerin ortaya çıkmasıyla yeni nesil laptoplara kavuşacağımız çok açık. Bu bilgisayarlar, çalışma ve oynama şekillerimizi değiştiriyor. Kullanıcılar daha iyi bir ağ deneyimi istiyor ve Sprint'de tam olarak bunu sunuyor. Bu hareketin bir parçası olduğumuz ve tüketicilerimizin bu güçlü mobilite çözümlerini beğeneceğini biliyoruz” dedi.

Tüketici davranışları ve demografiklerdeki değişimler, tüketicilerin bilişim cihazlarının her zaman açık ve her zaman bağlı olmasını istediğini gösteriyor. PC deneyimi dönüşmek üzere ve hem Qualcomm Technologies hem de Sprint bu dönüşümün ilerlemesi için liderlik ediyor.

Sprint ve Qualcomm Technologies'in sunduğu bu hizmet hakkında daha fazla bilgi için https://www.sprint.com/freedata sayfası ziyaret edilebilir.

*Ağ bağlanırlığı gerekmektedir.

Qualcomm hakkında
Qualcomm, dünya genelindeki tüm bağlantı, bilişim ve iletişim biçimlerini dönüştüren ve çığır açan teknolojileri üretmektedir. Mobil devrimin doğuşu, Qualcomm'un telefonu internete bağlamasıyla doğmuştur. Günümüzde ise Qulacomm icatları, yaşamı değiştiren ürünler, deneyimler ve sektörlerin temelini oluşturmaktadır. Dünyadaki 5G yolculuğuna liderlik eden şirket bu yeni ve büyük değişimin akıllı araçlarda yeni bir çağı başlatacağını, ağa bağlı akıllı arabalarla ilgili pek çok fırsat yaratacağını, sağlık hizmetleri sektöründe uzaktan ulaşımın sağlanacağını ve nesnelerin internetinde (akıllı şehirler, akıllı evler, giyilebilir teknoloji dahil) daha pek çok yeniliği beraberinde getireceğini öngörmektedir. Qualcomm Incorporated, lisanslama birimi QTL'i ve patent portföyünün çok büyük bir kısmını da içine almaktadır. Qualcomm Incorporated'in iştiraki olan Qualcomm Technologies, diğer iştiraklerle birlikte, şirketin tüm mühendislik, araştırma ve geliştirme işlevleri ve QCT yarı-iletken birimi de dahil olmak üzere tüm hizmet ve ürünleri ile faaliyet göstermektedir. Daha fazla bilgi için Qualcomm'un web sitesini, OnQ blog, Twitter ve Facebook sayfaları ziyaret edilebilir.
###

Qualcomm ve Snapdragon, Qualcomm Incorporated'ın Amerika ve diğer ülkelerde kayıtlı olan ticari markalarıdır.
Qualcomm ve Snapdragon, Qualcomm Technologies, Inc.'nin ve/veya iştiraklerinin ürünleridir. LENOVO, Lenovo'nun ticari markasıdır.

1Hizmet 31 Aralık 2018'e kadar, seçili Her Zaman Bağlı PC'lerde geçerlidir. 31/12/18'den sonra AutoPay indirimine kayıt olarak aylık 5 dolar kar ile 15 dolar ödeyin. Video kalitesinde 480p'ye, müzikte 500 Kbps'ye, oyunda 2 Mbps'ye kadar destekler. VPN ve P2P verileri dahil edilmiştir. Diğer aylık ödemeler uygulanır** ASUS NovaGo, HP Envy x2 ve Lenovo Miix 630 uygun cihazlar olarak belirlenmiştir. Uygun cihazlar, şu anda Sprint'in perakende kanallarında satılmamaktadır.

Qualcomm
Qualcomm Incorporated (NASDAQ:QCOM), 3G, 4G ve yeni nesil mobil teknolojilerinde dünya lideridir. Qualcomm Incorporated, Qualcomm’un lisanslama birimini, Qualcomm Teknoloji Lisanslama (QTL) ve patent portföyünün büyük bir bölümünü de kapsar. Qualcomm Technologies Inc., Qualcomm Incorporated’a bağlı olup diğer iştirakleri ile birlikte tüm Qualcomm mühendisliği, araştırmaları ve geliştirme faaliyetlerinin yanı sıra yarı-iletkenlere dair işleri kapsayan QCT de dahil olmak üzere tüm ürünlerini ve hizmetlerini de gerçekleştirir. 25 yıldan daha uzun bir süredir, Qualcomm fikirleri ve icatları ile tüm dünyadaki insanları bilgiye, eğlenceye ve birbirlerine yakın olmalarını sağlayarak dijital iletişimin evrimine yön vermiştir. Daha fazla bilgi için Qualcomm’un web sitesi, OnQ blog, Twitter ve Facebook sayfalarını ziyaret edebilirsiniz.