Haberler / Qualcomm Basın Bültenleri
20.03.2017

Merhaba,

Qualcomm Technologies olarak, gelecek aylarda ürün markalarımızın konumlarının ve bu ürünlerinin sunduğu değerlerin daha iyi anlaşılması için yapacağımız güncelleme ve değişiklikler hakkında sizi bilgilendirmek isteriz.

Bugün, Qualcomm Snapdragon markasının konumlandırılması kapsamında ilk güncellemeleri yaptık. Özellikle daha önce kullandığımız “işlemci” terimi yerine bundan böyle “platform” terimini kullanarak şirketimizin tek çip sunmanın ötesinde cihaz üreticilerine sağladığı tüm servisleri daha iyi ifade etmeyi amaçlıyoruz. Ayrıca, ileride sadece premium platformlar, “Snapdragon” markasını kullanacak. 200 serisi ürünler için ise kullanılacak yeni isim “Qualcomm Mobile” olacak.

Daha fazla bilgi için blog yazımızı okuyabilirsiniz: [LINK]

Sevgilerle,
ERAY ÇOŞAN AKKUŞ

MARJINAL PORTER NOVELLI
Cumhuriyet Caddesi, El Irak Apt. 165/5 Harbiye 34373 İstanbul | marjinal.com.tr
T 212 219 29 71 | M 533 327 23 97
erayc@marjinal.com.tr
twitter.com/MarjinalPN | facebook.com/MarjinalPN | marjinalclub.com

Qualcomm
Qualcomm Incorporated (NASDAQ:QCOM), 3G, 4G ve yeni nesil mobil teknolojilerinde dünya lideridir. Qualcomm Incorporated, Qualcomm’un lisanslama birimini, Qualcomm Teknoloji Lisanslama (QTL) ve patent portföyünün büyük bir bölümünü de kapsar. Qualcomm Technologies Inc., Qualcomm Incorporated’a bağlı olup diğer iştirakleri ile birlikte tüm Qualcomm mühendisliği, araştırmaları ve geliştirme faaliyetlerinin yanı sıra yarı-iletkenlere dair işleri kapsayan QCT de dahil olmak üzere tüm ürünlerini ve hizmetlerini de gerçekleştirir. 25 yıldan daha uzun bir süredir, Qualcomm fikirleri ve icatları ile tüm dünyadaki insanları bilgiye, eğlenceye ve birbirlerine yakın olmalarını sağlayarak dijital iletişimin evrimine yön vermiştir. Daha fazla bilgi için Qualcomm’un web sitesi, OnQ blog, Twitter ve Facebook sayfalarını ziyaret edebilirsiniz.