Haberler / Qualcomm Basın Bültenleri
22.11.2017

Qualcomm, 2. Snapdragon Teknoloji Zirvesi'nin açılış konuşmasını internet üzerinden canlı olarak yayınlayacak

Açılış konuşması Qualcomm.com adresinden canlı olarak yayınlanacak

Qualcomm Incorporated'ın (NASDAQ: QCOM) bir iştiraki olan Qualcomm Technologies, Inc. 5 Aralık'ta Hawaii'de yerel saat ile sabah 8:30'da gerçekleşecek olan 2. Snapdragon Teknoloji Zirvesi'nin açılış konuşmasının internet üzerinden canlı olarak yayınlanacağını duyurdu. Qualcomm Technologies Başkan Yardımcısı ve Qualcomm CDMA Technologies (QCT) Başkanı olan Cristiano Amon'un ev sahipliğinde gerçekleşecek olan etkinliğe endüstri lideri kurumlardan pek çok üst düzey yönetici katılacak.

Bu yılki Snapdragon Teknoloji Zirvesi, Qualcomm Snapdragon Mobil Platformları'ndaki son inovasyonlara daha yakından bakarken, PC ve geleceğin teknolojileri ile birlikte mobil cihaz kullanma deneyimimizi şekillendirecek yeni teknoloji ve ilerlemeleri de mercek altına alacak.

Qualcomm Technologies Başkan Yardımcısı ve Qualcomm CDMA Technologies (QCT) Başkanı Cristiano Amon etkinlik ile ilgili olarak şunları söyledi: “Snapdragon birinci sınıf bir mobil cihaz platformu. En son gelişmeleri, ilk defa duyuracağımız heyecan verici yenilikleri bizimle beraber olacak analistler, basın görevlileri, internet üzerinden bizi canlı olarak dünyanın dört bir yanından takip edecek müşterilerimiz ve meraklılarımızla paylaşacağımız için sabırsızlanıyoruz. Akıllı telefon ve diğer mobil cihazları kullanma şekillerimizi değiştirecek teknolojik ilerlemeleri beraber gerçekleştirdiğimiz endüstrinin önde gelen liderleri de sahnede bize eşlik edecekler.”

İzleyiciler Qualcomm'un Twitter hesabından ana konuşma öncesinde ve sırasında en son gelişmeleri takip edip www.qualcomm.com adresinden konuşmayı canlı olarak izleyebilecekler.

Eray Coşan
erayc@marjinal.com.tr

Qualcomm Hakkında
Qualcomm'un teknolojileri akıllı telefon devrimine güç veriyor ve milyarlarca insanı birbirine bağlıyor. 3G ve 4G'ye liderlik eden Qualcomm, şimdi de akıllı ve bağlantılı cihazların yeni çağı 5G'ye giden yolda öncülük yapıyor. Ürünlerimiz; otomotiv, programlama, IoT ve sağlık gibi endüstrilerde devrim yaratıyor ve milyonlarca cihazın daha önce hayal dahil edilemeyecek şekilde birbirleri ile bağlantı kurmasını sağlıyor. Qualcomm Incorporated, lisanslama birimi Qualcomm Teknoloji Lisanslama (QTL) ve patent portföyünün büyük bir bölümünü de kapsar. Qualcomm Incorporated'ın iştiraki Qualcomm Technologies, Inc., tüm iştirakleri ile birlikte bütün mühendislik, araştırma, geliştirme faaliyetlerimizi ve içerisinde yarı iletken iş birimimiz QCT'nin yanı sıra mobil, otomotiv, programlama, IoT ve sağlık birimlerimizin de bulunduğu bütün ürün ve servis işlerimizi yürütmektedir. Daha fazla bilgi için Qualcomm'un web, blog, Twitter ve Facebook sayfalarını ziyaret edebilirsiniz.

Qualcomm
Qualcomm Incorporated (NASDAQ:QCOM), 3G, 4G ve yeni nesil mobil teknolojilerinde dünya lideridir. Qualcomm Incorporated, Qualcomm’un lisanslama birimini, Qualcomm Teknoloji Lisanslama (QTL) ve patent portföyünün büyük bir bölümünü de kapsar. Qualcomm Technologies Inc., Qualcomm Incorporated’a bağlı olup diğer iştirakleri ile birlikte tüm Qualcomm mühendisliği, araştırmaları ve geliştirme faaliyetlerinin yanı sıra yarı-iletkenlere dair işleri kapsayan QCT de dahil olmak üzere tüm ürünlerini ve hizmetlerini de gerçekleştirir. 25 yıldan daha uzun bir süredir, Qualcomm fikirleri ve icatları ile tüm dünyadaki insanları bilgiye, eğlenceye ve birbirlerine yakın olmalarını sağlayarak dijital iletişimin evrimine yön vermiştir. Daha fazla bilgi için Qualcomm’un web sitesi, OnQ blog, Twitter ve Facebook sayfalarını ziyaret edebilirsiniz.