Haberler / Pfizer Basın Bültenleri
19.04.2017

Pfizerli Çocuklar 23 Nisan'ı “Sağlıklı Yaşam” aktiviteleriyle kutlayacak

Pfizer Türkiye, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ve aynı zamanda Dünya Aşı Haftası kapsamında çalışanlarının çocuklarına merkez ofiste etkinlikler düzenliyor. Yaklaşık 50 çocuk, 21 Nisan Cuma günü Ortaköy'deki merkez ofise gelerek sağlıklı yaşama yönelik eğlenceli aktivitelere katılacaklar.

Pfizerliler, Ortaköy'deki merkez ofislerinde düzenlenecek etkinliklerde çocuklarla renkli bir buluşma gerçekleştirmeyi planlıyor. Bu buluşma kapsamında, çocuklar aileleri ile birlikte Neşeli Tabaklar Atölyesi'nde sağlıklı tabaklar hazırlayacak ve çocukların sağlıklı beslenme alışkanlığı edinmelerine katkıda bulunulacak. Daha sonra hareketli bir yaşamın önemini vurgulamak üzere Zumba Atölyesi'ne katılacaklar. Çocuklarda hastalıklardan korunma bilincinin oluşmasına destek olmak için keyifli bir Masal Atölyesi düzenlenecek ve böylece çocukların aşı korkusunu yenmelerine yardımcı olunacak. Ardından, uçurtma yapım aktivitesiyle baharın gelişini kutlayacaklar.

Etkinlikler kapsamında ayrıca, çocuklar arasında yardımlaşmayı teşvik edecek önemli bir aktiviteye de yer verilecek. Etkinliğe katılan çocuklar artık kullanmadıkları ve iyi durumdaki oyuncaklarını yanlarında getirecek.  Bu oyuncaklar hep birlikte paketlenip üzerine notlar yazılarak, ihtiyacı olan köy okullarına gönderilecek.

İletişim:
Marjinal Porter Novelli T: 0212 219 29 71
Serpil Güzel Ün | M: 0533 452 48 35 | serpilg@marjinal.com.tr

Pfizer: Daha sağlıklı bir yaşam için®
Pfizer'de bilimi ve global kaynaklarımızı yaşamın her evresinde sağlığı ve esenliği artırmak için kullanıyoruz. Beşerî ilaçların, aşıların, sağlık ürünlerinin ve biyoteknolojik ürünlerin keşfi, geliştirilmesi ve üretiminde kalite, güvenlik ve değer standartlarını belirlemek için çaba harcıyoruz. Dünya çapında çok çeşitli sağlık ürünlerinden oluşan portföyümüzde beşerî biyolojik ürünler, küçük moleküllü ilaçlar ve aşıların yanı sıra, dünyanın en çok bilinen bazı tüketici ürünleri de yer almaktadır. Pfizer çalışanları her gün gelişmiş ve gelişen pazarlar genelinde hastalıklardan koruyucu önlemleri ve zamanımızın en korkulan hastalıklarına meydan okuyan tedavileri geliştirmek için çalışmaktadır. Dünyanın önde gelen sağlık şirketi olarak sorumluluğumuz çerçevesinde, dünya genelinde güvenilir, erişilebilir sağlık hizmetlerini desteklemek ve erişimi artırmak için sağlık profesyonelleriyle, hükümetlerle ve yerel topluluklarla iş birliği yapıyoruz. Pfizer 160 yılı aşkın süredir bize güvenen herkes adına fark yaratmak için çalışmaktadır. Ülkemizde 1957 yılından bu yana faaliyet gösteren Pfizer Türkiye, Türk tıbbının hizmetine sunduğu ürünlerin yüzde 78'ini ülkemizde üretmekte ve Avrupa ve Uzak Doğu ülkelerine ihraç ederek ülke ekonomisine katkıda bulunmaktadır. Pfizer Türkiye, 2013'te hayata geçirdiği “Sen Çok Yaşa” itibar projesiyle bireylerde sağlıklı ve mutlu yaşama ve yaşlanma bilincini geliştirmeyi ve hastalık bilinçlendirme, doğru yaşam tercihleri, koruyucu önlemler gibi pek çok konuda insanların daha iyi, dolu dolu ve sağlıklı yaşamak için ihtiyaç duydukları bilgiyi sunmayı hedeflemektedir. www.pfizer.com.tr

Pfizer
Pfizer Türkiye 1957 senesinden bu yana ürünleri ve faaliyetleri ile Türk tıbbına ve topluma hizmet etmekte, bilimsel ve eğitsel programlar, klinik araştırmalar ve burslar ile tıp biliminin gelişmesine sürekli katkıda bulunmakta ve daha sağlıklı bir yaşam için çalışmaktadır. Dünya genelinde bilimi ve kaynaklarını yaşamın her evresinde sağlığa ve kaliteli yaşama katkı sağlamak için kullanan ve keşfettiği yenilikçi sağlık ürünlerini tıbbın hizmetine sunan Pfizer’in insan ve hayvan sağlığının pek çok farklı alanına yönelik geniş ürün portföyü içerisinde biyolojik ürünler, küçük moleküllü ilaçlar ve aşıların yanı sıra, beslenme ve tüketici ürünleri yer almaktadır. Dünyanın 150 ülkesindeki Pfizer çalışanları, önleyici tıbbı ve çağımızın en korkulan hastalıklarına yönelik tedavileri ve bir bütün olarak sağlığı geliştirmek ve iyileştirmek için çalışmaktadır. Dünyanın önde gelen biyofarmasötik şirketi olarak üzerine düşen sorumluluğun bilincinde olan Pfizer, dünyanın dört bir yanında toplumun güvenli sağlık hizmetlerine ve yenilikçi tedavilere erişimini arttırmak için sivil toplum kuruluşları, üniversiteler ve devletlerle işbirlikleri yapmaktadır.