Haberler / Pfizer Basın Bültenleri
03.11.2016

Pfizer Türkiye'den Avrupa'ya yeni atama

Müge Özdemir Pfizer Global Ticari Operasyonlar Avrupa Bölgesi Pazarlama Etkinlikleri Takım Lideri olarak  Türkiye, Yunanistan, İsviçre, Avusturya, Romanya, Ukrayna, Kafkaslar ve Kazakistan, Slovenya, Sırbistan, Hırvatistan, Bosna/Hersek, Bulgaristan, İsrail,  Estonya, Letonya, Belarus, Macaristan, Slovakya, Çek, Belçika, İrlanda, Polonya, Portekiz, Hollanda, Danimarka, Finlandiya, Norveç, İsveç'ten sorumlu olacak.

1997 senesinde Boğaziçi Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü'nden mezun olan Müge Özdemir, 1998 yılında Kongre ve Organizasyonlar Koordinatörü olarak Pfizer Türkiye'ye katıldı. Ağustos 2003'te Pazarlama Enformasyon Yöneticisi olarak atanan Müge Özdemir, Ağustos 2008'de Ürün Müdürü oldu. Kasım 2010'dan Aralık 2011'e kadar Kıdemli Ürün Müdürü olarak görev yapan Müge Özdemir, Aralık 2011'de Pazarlama Hizmetleri Müdürü oldu. Müge Özdemir Ağustos 2013'ten sonra Kurumsal ve Pazarlama Etkinlikleri Müdür olarak görev yaptı ve son olarak Pfizer Global Ticari Operasyonlar Avrupa Bölgesi Pazarlama Etkinlikleri Takım Lideri oldu.

Pfizer Global Ticari Operasyonlar Avrupa Bölgesi Pazarlama Etkinlikleri Takım Lideri Müge Özdemir, yeni görevi hakkında şunları söyledi: “Pfizer Türkiye'de, birlikte çalıştığımız tüm paydaşlarımıza kusursuz ve kesintisiz hizmetler sağlamayı hedefliyoruz. Bu nedenle iş modellerimizi de iş ihtiyaçlarına paralel şekilde sürekli geliştiriyoruz. Yeni görevimde Global Ticari Operasyonlar Avrupa Bölgesi Pazarlama Etkinlikleri Takım Lideri olarak bu vizyonla Pfizer içerisinde edindiğim  deneyimi, farklı zorluk ve fırsatları barındıran daha geniş bir bölgede, daha fazla Pfizer çalışanıyla buluşturma şansı bulacağım için mutluyum.”

Serpil Güzel Ün
serpilg@marjinal.com.tr

Pfizer: Daha sağlıklı bir yaşam için®
Pfizer'de bilimi ve global kaynaklarımızı yaşamın her evresinde sağlığı ve esenliği artırmak için kullanıyoruz. Beşeri ilaçların, aşıların, sağlık ürünlerinin ve biyoteknolojik ürünlerin keşfi, geliştirilmesi ve üretiminde kalite, güvenlik ve değer standartlarını belirlemek için çaba harcıyoruz. Dünya çapında çok çeşitli sağlık ürünlerinden oluşan portföyümüzde beşeri biyolojik ürünler, küçük moleküllü ilaçlar ve aşıların yanı sıra, dünyanın en çok bilinen bazı tüketici ürünleri de yer almaktadır. Pfizer çalışanları her gün gelişmiş ve gelişen pazarlar genelinde hastalıklardan koruyucu önlemleri ve zamanımızın en korkulan hastalıklarına meydan okuyan tedavileri geliştirmek için çalışmaktadır. Dünyanın önde gelen sağlık şirketi olarak sorumluluğumuz çerçevesinde, dünya genelinde güvenilir, erişilebilir sağlık hizmetlerini desteklemek ve erişimi artırmak için sağlık profesyonelleriyle, hükümetlerle ve yerel topluluklarla işbirliği yapıyoruz. Pfizer 160 yılı aşkın süredir bize güvenen herkes adına fark yaratmak için çalışmaktadır. Ülkemizde 1957 yılından bu yana faaliyet gösteren Pfizer Türkiye, Türk tıbbının hizmetine sunduğu ürünlerin yüzde 75'ini ülkemizde üretmekte ve Avrupa ve Uzak Doğu ülkelerine ihraç ederek ülke ekonomisine katkıda bulunmaktadır. Pfizer Türkiye, 2013'te hayata geçirdiği “Sen Çok Yaşa” itibar projesiyle bireylerde sağlıklı ve mutlu yaşama ve yaşlanma bilincini geliştirmeyi ve hastalık bilinçlendirme, doğru yaşam tercihleri, koruyucu önlemler gibi pek çok konuda insanların daha iyi, dolu dolu ve sağlıklı yaşamak için ihtiyaç duydukları bilgiyi sunmayı hedeflemektedir. www.pfizer.com.tr

Pfizer
Pfizer Türkiye 1957 senesinden bu yana ürünleri ve faaliyetleri ile Türk tıbbına ve topluma hizmet etmekte, bilimsel ve eğitsel programlar, klinik araştırmalar ve burslar ile tıp biliminin gelişmesine sürekli katkıda bulunmakta ve daha sağlıklı bir yaşam için çalışmaktadır. Dünya genelinde bilimi ve kaynaklarını yaşamın her evresinde sağlığa ve kaliteli yaşama katkı sağlamak için kullanan ve keşfettiği yenilikçi sağlık ürünlerini tıbbın hizmetine sunan Pfizer’in insan ve hayvan sağlığının pek çok farklı alanına yönelik geniş ürün portföyü içerisinde biyolojik ürünler, küçük moleküllü ilaçlar ve aşıların yanı sıra, beslenme ve tüketici ürünleri yer almaktadır. Dünyanın 150 ülkesindeki Pfizer çalışanları, önleyici tıbbı ve çağımızın en korkulan hastalıklarına yönelik tedavileri ve bir bütün olarak sağlığı geliştirmek ve iyileştirmek için çalışmaktadır. Dünyanın önde gelen biyofarmasötik şirketi olarak üzerine düşen sorumluluğun bilincinde olan Pfizer, dünyanın dört bir yanında toplumun güvenli sağlık hizmetlerine ve yenilikçi tedavilere erişimini arttırmak için sivil toplum kuruluşları, üniversiteler ve devletlerle işbirlikleri yapmaktadır.