21.12.2017

PEPEE ve Şila çocuklar için Forum Erzurum'da

Forum Erzurum, 22 - 23 - 24 Aralık tarihlerinde Pepee ve Şila'nın gerçekleştireceği eğlenceli dolu bir etkinliğe ev sahipliği yapıyor.

Forum Erzurum çocukları eğitici ve eğlenceli dünyasıyla en sevilen çizgi karakter olan Pepee ile buluşturacak. 22 - 23 - 24 Aralık tarihlerinde saat 13:30 – 18:00 seanslarıyla Pepee ve Şila şarkılarla ve oyunlarla dolu gösterilerini Forum Erzurum'da sergileyecek.

Ücretsiz olarak düzenlenecek etkinlikte; çocuklar Pepee ve Şila ile birlikte eğlence dolu oyunlar ve çeşitli aktivitelerle keyifli bir gün geçirme fırsatı yakalayacak.

Forum Erzurum; tüm çocukları ve ebeveynlerini şarkılar ve eğlenceli oyunlarla keyifli bir gün geçirmeye çağırıyor.