Haberler / Morhipo.com Basın Bültenleri
13.03.2018

People by Fabrika'nın yeni sezonu Burcu Esmersoy ile renklendi

Trend takipçisi kadınların vazgeçilmez markası haline gelen People by Fabrika,  İlkbahar/Yaz koleksiyonuna “Burcu Esmersoy” ile merhaba diyor.  Koleksiyonun “Women” ve “Trend” olarak ikiye ayrılan ve özgün stil önerileri sunan parçaları; iş hayatında yalın ve farklı, özel davetlerde göz alıcı, hafta sonları için rahat ve rengarenk seçenekler sunuyor.

Morhipo.com'un özel markası People by Fabrika, günün her saati elegan ve şık bir stile sahip kadınlar için “Woman”; modern ve sportif görünümü  tercih edenler için ise “Trend” koleksiyonlarını hazırladı. Sevilen sunucu, oyuncu ve manken Burcu Esmersoy, sezon trendlerini zarafetle buluşturan ve şıklığı bir adım öteye taşıyan bu özel koleksiyonlar için kamera karşısına geçti.

“Woman” Koleksiyonu, sezon trendlerini klasik kesimler ve sofistike detaylarla işliyor. Floral desenler volanlar ve pijama takımlarla, romantik pasteller dantellerle,  pliseler ışıltılı detaylarla birleşiyor. Daha maskulen olmak isteyenler için; siyah ve beyazın zamansız uyumuna geometrik desenler ve şerit detaylar eşlik ediyor. Sezon trendlerini takip eden koleksiyon; dolapların olmazsa olmaz temel parçaları için de fırsat sunuyor.

People By Fabrika “Trend” koleksiyonunda ise; zebra ve botanik bahçesini andıran çiçek motifleriyle ilhamını doğadan alan desenler sezona damgasını vuruyor. Detaylarda büzgüler, asimetrik kesimler ve İspanyol etkili volanlar dikkat çekiyor. Koleksiyonun hit'leri; denim kimono takımlar ve özel günlerinde de  rahat stilinden ödün vermeyenler için rengarenk maskülen takımlar modanın öncüsü niteliğinde!

*Burcu Esmersoy görsellerinin tamamına ve yüksek çözünürlükteki versiyonuna aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:
*Dekupe görseller için indirme bağlantısı:

Esra Şavkın / 0537 858 85 49 / 0212 219 29 71 / esras@marjinal.com.tr

Morhipo.com hakkında

Türkiye'de ilk kez yeni sezon ürünleri ve çok avantajlı kampanyaları bir araya getiren morhipo.com, her zevke ve bütçeye uygun zengin ürün çeşitliliği, yüksek indirim oranları ve hızlı teslimat ayrıcalıklarıyla alışveriş dünyasında fark yaratıyor, “Koşulsuz Müşteri Mutluluğu” anlayışıyla hareket eden Morhipo.com 3D Secure gibi güvenlik sistemlerinin yanı sıra internet üzerindeki işlemleri şifreleyerek tüketicilerin gizliliğini maksimum seviyeye çıkaran Full SSL teknolojisi ile üyelerine güvenli alışveriş keyfi yaşatıyor. Yeni Sezon bölümünde mağazalarla aynı zamanda yüz binlerce sezon ürününü üyelerine sunan morhipo.com, Özel İndirim Kulübü bölümünde ise her gün yüzde 90'a varan indirimler uygulayarak kaçırılmayacak kampanyaları üyeleriyle buluşturuyor. www.morhipo.com

Morhipo.com
Türkiye’de ilk kez yeni sezon ürünleri ve çok avantajlı kampanyaları bir araya getiren morhipo.com, her zevke ve bütçeye uygun zengin ürün çeşitliliği, çok yüksek indirim oranları ve hızlı teslimat ayrıcalıklarıyla alışveriş dünyasında fark yaratıyor. Yeni Sezon bölümünde mağazalarla aynı zamanda binlerce sezon ürününü üyelerine sunan morhipo.com, Özel İndirim Kulübü bölümünde ise her gün yüzde 90’a varan indirimler uygulayarak kaçırılmayacak kampanyaları üyeleriyle buluşturuyor. ‘Koşulsuz Müşteri Mutluluğu’ anlayışıyla üyelerine güvenli bir alışveriş keyfi yaşatan morhipo.com, müşterilerinin talebi halinde bir ay süreyle koşulsuz iade kabul ediyor ve kargo ücretini üstleniyor.